Tort De Șifon Fără Gluten
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Tortul cu sifon fără Gluten ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 403 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți gumă de xantan, cremă de tartru, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Șifon Espresso (Fără Nuci, Fără Soia), Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, și Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Bateți împreună zahărul granulat, făina de orez alb, amidonul de cartofi, amidonul de tapioca, praful de copt, sarea și guma de xantan într-un castron mediu. Pune deoparte. Într-un bol mare de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou, apa, uleiul vegetal și extractul de vanilie.
Adăugați ingrediente uscate bătute.
Se amestecă până când aluatul gros este gros și neted.
În bolul mixerului cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel, combinați albușurile de ou și crema de tartru. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii.
Adăugați albușuri bătute, câte un sfert, la bătut. Îndoiți, având grijă să nu dezumflați aluatul, până când nu rămân bulgări mari de albușuri.
Puneți aluatul în tigaie unsă cu tub de 10 inci (mâncare înger).
Coaceți până când tortul se rumeneste și revine la atingere, aproximativ o oră.
Scoateți din cuptor și răsturnați imediat tigaia fie pe picioarele care sunt pe tigaie, fie pe gâtul unei sticle de bere sau vin. Lăsați tortul să se răcească în tigaie cu susul în jos.
Pentru a scoate tortul din tigaie, rulați un cuțit în jurul exteriorului tortului și în jurul tubului. Întoarceți tortul pe o farfurie de servire. Păstrați tortul, acoperit, pe tejghea timp de până la patru zile.