Tort De Șifon Fără Gluten

Tort De Șifon Fără Gluten
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Tortul cu sifon fără Gluten ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 403 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți gumă de xantan, cremă de tartru, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Șifon Espresso (Fără Nuci, Fără Soia), Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, și Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Bateți împreună zahărul granulat, făina de orez alb, amidonul de cartofi, amidonul de tapioca, praful de copt, sarea și guma de xantan într-un castron mediu. Pune deoparte. Într-un bol mare de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou, apa, uleiul vegetal și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Gumă XantanGumă Xantan
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați ingrediente uscate bătute.
4
Se amestecă până când aluatul gros este gros și neted.
5
În bolul mixerului cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel, combinați albușurile de ou și crema de tartru. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați albușuri bătute, câte un sfert, la bătut. Îndoiți, având grijă să nu dezumflați aluatul, până când nu rămân bulgări mari de albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
7
Puneți aluatul în tigaie unsă cu tub de 10 inci (mâncare înger).
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți până când tortul se rumeneste și revine la atingere, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Scoateți din cuptor și răsturnați imediat tigaia fie pe picioarele care sunt pe tigaie, fie pe gâtul unei sticle de bere sau vin. Lăsați tortul să se răcească în tigaie cu susul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Pentru a scoate tortul din tigaie, rulați un cuțit în jurul exteriorului tortului și în jurul tubului. Întoarceți tortul pe o farfurie de servire. Păstrați tortul, acoperit, pe tejghea timp de până la patru zile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista