Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată

Tort de înghețată cu mentă-ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 434 ar spune că a lovit locul. Un amestec de culoare alimentară, înghețată, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, și Tort Cu Cremă De Mentă Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar a două tigăi rotunde de tort de 9 inci; căptușiți fundul cu hârtie cerată. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Lingurați uniform în tigăi.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 9 inci. Se răcește în tigăi 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire.
Îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Tapetați tava rotundă de tort de 9 inci cu folie. Lingura și răspândirea înghețată uniform în tigaie. Acoperiți cu folie; congelați până când este complet înghețat, aproximativ 2 ore.
Pe placa de servire, Așezați 1 strat de tort cu partea rotunjită în jos.
Scoateți înghețata din tigaie; îndepărtați folia.
Așezați deasupra tortului. Se acoperă cu stratul de tort rămas, cu partea rotunjită în sus.
Într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră și culoarea alimentelor la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu frișcă. Congelați aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.