Tort de înghețată cu ciocolată-sandwich cu sos de Butterscotch
Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 752 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, înghețată vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Ciocolată Cu Smântână Și Butterscotch, Tort Sandwich Cu Înghețată Cu Biscuiți Cu Ciocolată, și Tort cu ciocolată Butterscotch cu glazură pufoasă de ciocolată Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mic până se dizolvă ambele zaharuri. Creșteți căldura și fierbeți până când bulele mari se sparg pe suprafață și sosul scade gros din lingură, amestecând constant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna și vanilia (amestecul poate bule puternic). (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți ușor la foc mic înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci cu fețe înalte de 1 1/2 inci cu hârtie pergament; hârtie cu unt. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mic. Folosind mixerul electric, bateți untul și ambele zaharuri într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați oul și vanilia și bateți până se omogenizează. Bateți în amestecul de făină. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Aruncați jumătate de aluat cu linguri mari în fiecare tigaie pregătită; răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 18 minute. Răciți cookie-urile în tigăi pe rafturi. Scoateți cu grijă cookie-urile; îndepărtați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați 1 prăjitură, cu partea superioară în sus, într-o tigaie cu arc de 9 inci, cu 2 laturi înalte de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Stropiți peste 1/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
6
Se întinde uniform cu înghețată; stropiți cu 1/2 cană de sos. Acoperiți cu cookie-ul rămas, partea de sus în sus; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cookie-uri
Sos
7
Stropiți cu 2 linguri de sos. Acoperiți tigaia și congelați tortul cu înghețată cel puțin 5 ore. Acoperiți și răciți sosul rămas. (Tortul și sosul pot fi preparate cu 3 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Tăiați tortul cu un cuțit mic pentru a slăbi. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
9
Lăsați tortul să stea până când înghețata se înmoaie ușor, aproximativ 20 de minute. Reîncălziți sosul butterscotch la foc mic.