Tort De Înger Cu Cremă Boston
O porție conține 289 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați tortul de mâncare angel, toppingul de înghețată fudge, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Înger Cu Cremă Boston, Tort De Plăcintă Cu Cremă Boston, și Rola De Tort Cu Cremă Boston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de lapte și amestec de budincă timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se fixează moale. Împărțiți tortul în trei straturi orizontale; așezați stratul inferior pe o farfurie de servire.
Se întinde cu jumătate din budincă. Repetați straturile. Înlocuiți blatul tortului. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Într-un castron mic, sigur pentru microunde, încălziți toppingul fierbinte de fudge; amestecați laptele rămas.
Stropiți peste tort, permițându-i să picure pe părțile laterale. Refrigerați resturile.