Tort De Zăpadă Cu Obsesie De Afine

Tort De Zăpadă Cu Obsesie De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de zăpadă Cranberry Obsession. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 891 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, unt, cremă de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort cu cremă magică cu ciocolată - o a doua obsesie, Ultimul Meu Proiect / Obsession, și Se prăjește Vitelul cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Unt doi 9-in. Tigăi pentru tort; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3
Faceți tort: într-un castron mare, Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte. În vasul unui mixer de stand, bateți untul și zahărul împreună la viteză mică până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați albușuri de ou în 3 loturi, răzuind în interiorul bolului, după cum este necesar. Bateți amestecul de făină în 5 loturi, adăugând 1/4 cană de apă după fiecare adăugare (veți începe și veți termina cu făină); asigurați-vă că făina este complet amestecată de fiecare dată înainte de a adăuga apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite, împărțind uniform. Blaturi netede cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți până când centrul tortului se simte ferm la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Răciți prăjiturile complet în tigăi pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Combinați 3 căni de afine, zahărul, conservele și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până când afinele apar și conservele se topesc, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 3/4 cană de afine rămase, amestecați pentru a combina și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3
Se transferă într-un castron mic și se răcește până se pregătește asamblarea tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Faceți cremă de unt: umpleți un 2-qt. tigaie cu aproximativ 1 in. apă și aduceți la foc mic la foc mic. Puneți albușurile de ou, sarea și zahărul în vasul unui mixer de stand și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați vasul peste apă fierbinte, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa și încălziți albul, amestecând constant, până când este fierbinte la atingere, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Scoateți tigaia și vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pune castron de alb cald pe mixer si amestecati la viteză mare până când triplat în volum și partea de castron este rece la atingere, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Între timp, tocați 4 oz. ciocolată albă, puneți într-un bol de amestecare metalic mediu și puneți-l în aceeași tigaie cu apă caldă de pe foc pentru a se topi încet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți vasul din tigaie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Reduceți viteza mixerului la minim și bateți untul în albușuri, aproximativ 1/4 cană odată, până la încorporare. Continuați să bateți cu viteză mică până când este neted și pufos, aproximativ 10 minute (amestecul poate părea granulat la un moment dat, dar se va uni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Cu o spatulă de cauciuc, pliați ușor ciocolata topită în cremă de unt până când se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Asamblați: frecați ușor vârfurile ambelor prăjituri cu mâinile pentru a îndepărta suprafața exterioară rumenită, apoi răsturnați cu grijă prăjiturile și frecați partea inferioară, astfel încât prăjiturile să fie complet albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
13
Așezați 1 strat de tort pe un suport pentru tort sau o farfurie de servire, cu partea superioară în sus. Folosind o perie de patiserie, periați blatul cu jumătate de lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
14
Răspândiți aproximativ 1 1/2 cești de amestec de afine peste strat cu o spatulă metalică, lăsând un 1/2-in. bordură goală în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Așezați al doilea strat de tort deasupra, cu partea cea mai plată în jos și periați cu lichiorul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
16
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de cremă de unt pentru a sigila firimiturile și a răci 30 de minute. Acoperiți cu crema de unt rămasă, începând cu părțile laterale și acoperind ultima parte superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
17
Folosiți palma pentru a încălzi ciocolata rămasă. Radeți partea netedă a batonului de ciocolată cu un cojitor de legume pentru a face bucle subțiri; împrăștiați buclele deasupra tortului. Cerneti zaharul pudra peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
18
Se servește cu amestecul de afine rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1
Straturile de tort coapte pot fi învelite în plastic și depozitate la temperatura camerei sau la frigider cu până la 2 zile înainte. Umplutura de afine poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista