Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de zăpadă Cranberry Obsession. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 891 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, unt, cremă de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort cu cremă magică cu ciocolată - o a doua obsesie, Ultimul Meu Proiect / Obsession, și Se prăjește Vitelul cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Unt doi 9-in. Tigăi pentru tort; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Faceți tort: într-un castron mare, Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte. În vasul unui mixer de stand, bateți untul și zahărul împreună la viteză mică până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați albușuri de ou în 3 loturi, răzuind în interiorul bolului, după cum este necesar. Bateți amestecul de făină în 5 loturi, adăugând 1/4 cană de apă după fiecare adăugare (veți începe și veți termina cu făină); asigurați-vă că făina este complet amestecată de fiecare dată înainte de a adăuga apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite, împărțind uniform. Blaturi netede cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți până când centrul tortului se simte ferm la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Răciți prăjiturile complet în tigăi pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați 3 căni de afine, zahărul, conservele și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până când afinele apar și conservele se topesc, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 3/4 cană de afine rămase, amestecați pentru a combina și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3
Se transferă într-un castron mic și se răcește până se pregătește asamblarea tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Faceți cremă de unt: umpleți un 2-qt. tigaie cu aproximativ 1 in. apă și aduceți la foc mic la foc mic. Puneți albușurile de ou, sarea și zahărul în vasul unui mixer de stand și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați vasul peste apă fierbinte, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa și încălziți albul, amestecând constant, până când este fierbinte la atingere, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți tigaia și vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Pune castron de alb cald pe mixer si amestecati la viteză mare până când triplat în volum și partea de castron este rece la atingere, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Între timp, tocați 4 oz. ciocolată albă, puneți într-un bol de amestecare metalic mediu și puneți-l în aceeași tigaie cu apă caldă de pe foc pentru a se topi încet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți vasul din tigaie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
10
Reduceți viteza mixerului la minim și bateți untul în albușuri, aproximativ 1/4 cană odată, până la încorporare. Continuați să bateți cu viteză mică până când este neted și pufos, aproximativ 10 minute (amestecul poate părea granulat la un moment dat, dar se va uni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Cu o spatulă de cauciuc, pliați ușor ciocolata topită în cremă de unt până când se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Asamblați: frecați ușor vârfurile ambelor prăjituri cu mâinile pentru a îndepărta suprafața exterioară rumenită, apoi răsturnați cu grijă prăjiturile și frecați partea inferioară, astfel încât prăjiturile să fie complet albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
13
Așezați 1 strat de tort pe un suport pentru tort sau o farfurie de servire, cu partea superioară în sus. Folosind o perie de patiserie, periați blatul cu jumătate de lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
14
Răspândiți aproximativ 1 1/2 cești de amestec de afine peste strat cu o spatulă metalică, lăsând un 1/2-in. bordură goală în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Așezați al doilea strat de tort deasupra, cu partea cea mai plată în jos și periați cu lichiorul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
16
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de cremă de unt pentru a sigila firimiturile și a răci 30 de minute. Acoperiți cu crema de unt rămasă, începând cu părțile laterale și acoperind ultima parte superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Folosiți palma pentru a încălzi ciocolata rămasă. Radeți partea netedă a batonului de ciocolată cu un cojitor de legume pentru a face bucle subțiri; împrăștiați buclele deasupra tortului. Cerneti zaharul pudra peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Baton De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
18
Se servește cu amestecul de afine rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1
Straturile de tort coapte pot fi învelite în plastic și depozitate la temperatura camerei sau la frigider cu până la 2 zile înainte. Umplutura de afine poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)