Tort De Ziua De Naștere Cu Unt Umplut Cu Cremă

Tort De Ziua De Naștere Cu Unt Umplut Cu Cremă
Crema-umplut unt Pecan tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 514 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de caramel acoperite cu ciocolată, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Aniversare Cu Unt De Pecan Și Caramel, Pecan - tort de aniversare espresso cu glazură de cafea, și Tort De Aniversare Unt De Caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.în cratiță de 1 litru, încălziți untul, 1/4 cană frișcă și zahărul brun la foc mic, amestecând ocazional, doar până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se toarnă în două tigăi rotunde de 9 inci (nu folosiți Tigăi întunecate sau antiaderente).
3
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Puneți cu grijă jumătate din aluatul de tort în fiecare tigaie, începând de la marginea exterioară și continuând spre centru, astfel încât amestecul de zahăr brun să nu fie mutat în părțile laterale ale tigăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți 30 până la 37 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați cuțitul în jurul marginii prăjiturilor pentru a slăbi din tigaie. Întoarceți cu susul în jos pe rafturi de răcire, așezând hârtie cerată sub rafturi pentru a prinde picături. Lăsați tigăile peste prăjituri cu 1 minut înainte de a le scoate. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca, zahărul pudră și vanilia la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pe tava de servire, Așezați 1 strat de tort, cu zahăr brun în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
7
Se întinde cu jumătate din frisca. Se acoperă cu al doilea strat, cu zahăr brun în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Se întinde cu frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Se presară cu bucăți de caramel. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista