Tort De Var Glazurat
Glazurate tort de var ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 376 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mâncare Înger Glazurat Cu Var, Cookie-uri glazurate cu var, și Pâine De Tei Cu Cheie Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină8-inch tigaie pătrată. Folosind electricmixer, unt de cremă și 11/2 cești pudrațizahăr într-un castron mare. Bateți în ouă 1 atimp. Bateți în lapte, apoi făină.
Transferbatter la tigaie pregătită; top neted.
Bakecake până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute.
Între timp, radeți fin suficientă limepeel pentru a măsura 1 lingură. Înjumătățiți limes; strângeți suficient suc pentru a măsura 1/4 cană.
Se amestecă coaja, sucul și 1/4 cană de zahăr în castron mic. Puneți siropul de var deoparte.
Folosind frigarui, faceți găuri peste tottort copt. Se toarna jumatate din siropul de var (aproximativ3 linguri) peste tortul fierbinte. Mișto.
Bateți 1 cană de zahăr pudră înrămânând sirop de var; stropiți peste tort.
Tăiați tortul în pătrate.