Tort de tigaie cu rubarbă cu firimitură Jaggery

Tort de tigaie cu rubarbă cu firimitură Jaggery
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 262 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 458 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare de mare nealbită, nerafinată, făină de alac de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Firimituri De Rubarbă, Tort Cu Firimituri De Rubarbă, și Tort Cu Firimituri De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte de a planifica să coaceți, bateți alacul cu iaurt până când se combină slab. Acoperiți vasul cu folie de plastic strânsă pentru a nu se usca și puneți-l într-un loc cald în bucătărie peste noapte timp de 8 până la 12 ore.A doua zi, tocați rubarba în zaruri de 1/4 inch. Aruncați-l într-un castron și presărați 1/2 cană jaggery peste rubarbă. Lăsați rubarba să se macereze în jaggery timp de aproximativ o oră.Preîncălziți cuptorul la 350 F. topiți 3 linguri de unt clarificat sau ghee la foc mic într-o tigaie din fontă de 9 inci bine condimentată. Aruncați rubarba macerată în untul fierbinte și sotati aproximativ 2 minute. Opriți focul și pregătiți tortul batter.In un bol mare de amestecare, bateți ouăle cu 3/4 cană jaggery până se omogenizează, apoi bateți extractul de vanilie. Lucrând 1/2 cană la un moment dat, bateți în aluatul de făină de alac înmuiată în iaurt. Într-un castron separat, bateți făina cu extracție ridicată cu 1 linguriță de scorțișoară măcinată, coajă de portocală, bicarbonat de sodiu și sare. Lucrând 1/2 cană la un moment dat, bateți ingredientele uscate în ingredientele umede până când formează un aluat neted.Pregătiți firimitura jaggery într-un bol de amestecare mic până la mediu. Bateți făina de migdale și jaggery împreună cu scorțișoară, apoi bateți încet în 3 linguri topite butter.To asamblați tortul, turnați aluatul de tort în tigaie peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină De AlacFăină De Alac
JaggeryJaggery
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
AlacAlac
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Presărați pesmetul jaggery peste aluatul de tort și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată - aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească aproximativ 20 de minute înainte de a se scufunda în el cu o lingură și de a-l scoate pe farfurii de așteptare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JaggeryJaggery
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista