Tort de sticla sparta

Tort de sticla sparta
Reteta Broken Glass Cake se poate face in aproximativ 8 ore. Această rețetă servește 15. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 349 de calorii, 4 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. 156 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită jeleu de căpșuni, unt, apă și firimituri de biscuiți Graham. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ Desertul din sticlă spartă, Gelul din sticlă spartă și Gelul din sticlă spartă.

Instrucțiuni

1
Puneți amestecurile de gelatină de lămâie, portocale și căpșuni în 3 vase separate de sticlă de 9 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas ConservatSuc De Ananas Conservat
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Turnați 1 cană de apă clocotită în fiecare aromă de amestec de gelatină; se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se toarnă 1 cană de apă rece în fiecare aromă de gelatină, se amestecă pentru a se combina și se dă la frigider cele 3 arome de gelatină până se întăresc, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Se încălzește sucul de ananas într-o cratiță până se încinge, dar nu se fierbe. Se amestecă gelatina fără aromă în sucul de ananas până se dizolvă. Dați amestecul de suc de ananas la rece până se răcește și se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Amestecă firimiturile de biscuiți Graham, untul topit și zahărul brun într-un castron. Pune deoparte 1 cană de amestec de pesmet pentru garnitură. Apăsați restul de 2 căni de amestec de pesmet pe fundul unei tavi de tort de 9 x 13 inci pentru a face o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă smântâna într-un castron mare de amestecat din metal și se bate cu un mixer electric până când crema devine pufoasă și formează vârfuri moi, aproximativ 3 minute. Bateți încet zahărul în frișcă, câte 1 sau 2 linguri; se bat în extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
7
Tăiați diferitele arome de gelatină în cuburi. Folosiți o spatulă subțire pentru a ridica cuburile de pe fundul vasului și slăbiți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Îndoiți foarte ușor sucul de ananas îngroșat și cuburile de gelatină în amestecul de frișcă până se omogenizează bine. Turnați în crusta de biscuiți Graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane RuntsBomboane Runts
9
Stropiți tortul cu amestecul de pesmet de biscuiți Graham rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
10
Dă la frigider până se întărește, cel puțin 3 ore până peste noapte.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista