Tort de pâine cu mere Caramel
Tortul cu pâine de mere Caramel durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 476 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 325 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă dublă, caramel, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pâine Împletită Cu Mere Caramel, Tort Cu Pâine Dublă De Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Tort De Pâine Cu Mere Cu Unt.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți o formă de pâine de 2 lb și tapetați baza și se termină cu o fâșie lungă de hârtie de copt.
Bateți împreună untul, zahărul și vanilia până devin palide, apoi bateți ouăle, unul câte unul. Sfat în făină, scorțișoară și iaurt. Cojiți, miez și tocați merele în bucăți mici, apoi adăugați în castron și amestecați totul împreună cu o lingură de lemn.
Răsturnați în staniu, neteziți partea superioară și împrăștiați nucile pe mijloc.
Coaceți pe un raft din mijloc timp de 1 oră 20-30 de minute până când o frigăruie înfiptă iese curată. Se răcește în cutie.
Pentru a decora, puneți caramelele într-o cratiță mică cu crema dublă. Se încălzește ușor, amestecând, până când caramelele s-au topit într-un sos neted de caramel. Se răcește aproximativ 1 min în timp ce întoarceți ușor tortul. Stropiți încet sosul de caramel peste vârful tortului. Împrăștiați imediat cu nucile suplimentare pe care ar trebui să le lipească acolo unde au lovit caramelul. Lăsați timp de 10 minute înainte de servire. Cel mai bun proaspăt, dar se va păstra într-o cutie etanșă timp de 3-4 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de pâine. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "