Tort de pâine cu mere Caramel

Tort de pâine cu mere Caramel
Tortul cu pâine de mere Caramel durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 476 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 325 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă dublă, caramel, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pâine Împletită Cu Mere Caramel, Tort Cu Pâine Dublă De Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Tort De Pâine Cu Mere Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o formă de pâine de 2 lb și tapetați baza și se termină cu o fâșie lungă de hârtie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Bateți împreună untul, zahărul și vanilia până devin palide, apoi bateți ouăle, unul câte unul. Sfat în făină, scorțișoară și iaurt. Cojiți, miez și tocați merele în bucăți mici, apoi adăugați în castron și amestecați totul împreună cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Răsturnați în staniu, neteziți partea superioară și împrăștiați nucile pe mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5
Coaceți pe un raft din mijloc timp de 1 oră 20-30 de minute până când o frigăruie înfiptă iese curată. Se răcește în cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Pentru a decora, puneți caramelele într-o cratiță mică cu crema dublă. Se încălzește ușor, amestecând, până când caramelele s-au topit într-un sos neted de caramel. Se răcește aproximativ 1 min în timp ce întoarceți ușor tortul. Stropiți încet sosul de caramel peste vârful tortului. Împrăștiați imediat cu nucile suplimentare pe care ar trebui să le lipească acolo unde au lovit caramelul. Lăsați timp de 10 minute înainte de servire. Cel mai bun proaspăt, dar se va păstra într-o cutie etanșă timp de 3-4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Cremă DublăCremă Dublă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
CarameleCaramele
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de pâine. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiHalloween
Revista