Orange Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de lire de portocale de sânge cu glazură de coajă de portocală, Tort de portocale, și Tort De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade. Grăsime și făină două 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2-tigăi de pâine inch. Aliniați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Pâine Pan
Cuptor
3
Cremați untul și 2 căni de zahăr granulat în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos. Cu mixerul la viteză medie, bateți ouăle, pe rând, și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Coaja De Portocala
Unt
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Într-un castron mare, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt bol, combinați 1/4 cană de suc de portocale, zară și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Suc De Portocale
Lapte Bătut
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați amestecurile de făină și lapte de unt alternativ la aluat, începând și terminând cu făina. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, neteziți blaturile și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră, până când un tester de tort iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
În timp ce prăjiturile se coace, gătiți restul de 1/2 cană de zahăr granulat cu restul de 1/2 cană de suc de portocale într-o cratiță mică la foc mic până când zahărul se dizolvă. Când prăjiturile sunt gata, lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. Scoateți-le din tigăi și așezați-le pe un suport de copt așezat peste o tavă. Puneți siropul de portocale peste prăjituri și lăsați prăjiturile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Suc De Portocale
Portocaliu
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie Cu Sos
7
Pentru a glazura, combinați zahărul cofetarilor și sucul de portocale într-un castron, amestecând cu o măturică de sârmă până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Portocale
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați câteva picături de suc, dacă este necesar, pentru a face să se toarne ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
9
Se toarnă deasupra unui tort și se lasă glazura să se usuce. Înfășurați bine și păstrați-l în frigider.