Tort De Portocale

Tort De Portocale
Orange Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de lire de portocale de sânge cu glazură de coajă de portocală, Tort de portocale, și Tort De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade. Grăsime și făină două 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2-tigăi de pâine inch. Aliniați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Cremați untul și 2 căni de zahăr granulat în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos. Cu mixerul la viteză medie, bateți ouăle, pe rând, și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Într-un castron mare, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt bol, combinați 1/4 cană de suc de portocale, zară și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecurile de făină și lapte de unt alternativ la aluat, începând și terminând cu făina. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, neteziți blaturile și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră, până când un tester de tort iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce prăjiturile se coace, gătiți restul de 1/2 cană de zahăr granulat cu restul de 1/2 cană de suc de portocale într-o cratiță mică la foc mic până când zahărul se dizolvă. Când prăjiturile sunt gata, lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. Scoateți-le din tigăi și așezați-le pe un suport de copt așezat peste o tavă. Puneți siropul de portocale peste prăjituri și lăsați prăjiturile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Pentru a glazura, combinați zahărul cofetarilor și sucul de portocale într-un castron, amestecând cu o măturică de sârmă până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați câteva picături de suc, dacă este necesar, pentru a face să se toarne ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
9
Se toarnă deasupra unui tort și se lasă glazura să se usuce. Înfășurați bine și păstrați-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FolieFolie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista