Tort De Nuntă Cu Lămâie-Zmeură
Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 125 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Nunta. Dacă aveți loturi tort pufos, lot caș de lămâie, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Nunta Dantelat Cu Zmeura, Tort de nuntă alb cu umplutură de zmeură, și Cupcakes cu tort de nuntă cu migdale cu umplutură de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu 2 zile până la 2 săptămâni înainte de servire: Faceți straturi de tort
Folosiți 3 loturi de tort alb pufos pentru a face două prăjituri de 12 inci, două de 9 inci și două de 6 inci. Se răcește complet.
Cu 2 zile înainte de servire: asamblați fiecare nivel
Folosind cuțit lung zimțat, înjumătățiți fiecare tort orizontal. Fiecare strat trebuie să fie cât mai perfect plat posibil. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați orice umflături care ar fi putut apărea pe tort în timpul coacerii.
Așezați un strat de 12 inci pe carton rotund de 12 inci.
Întindeți 2 căni de caș de lămâie peste tort. Aranjați 2 căni de zmeură, una lângă alta, tulpina se termină în jos, deasupra cașului în cercuri concentrice pentru a acoperi întregul strat. Sus cu al doilea strat de 12 inci, apăsând ușor straturile împreună.
Întindeți 2 căni de caș de lămâie deasupra celui de-al doilea strat, apoi acoperiți cu al treilea strat de 12 inci, apăsând ușor straturile împreună.
Întindeți 2 căni de caș de lămâie deasupra celui de-al treilea strat. Aranjați 2 căni de zmeură, una lângă alta, tulpina se termină în jos, deasupra cașului în cercuri concentrice pentru a acoperi întregul strat. Sus cu al patrulea strat de 12 inci, apăsând ușor straturile împreună.
Repetați procesul pentru a face nivelul de 9 inci, folosind 1 1/3 căni de caș de lămâie între fiecare strat și 1 1/2 căni de zmeură între primul și al doilea strat și între al treilea și al patrulea strat.
Repetați procesul pentru a face un nivel de 6 inci, folosind 2/3 cană de caș de lămâie între fiecare strat și 1 cană de zmeură între primul și al doilea strat și între al treilea și al patrulea strat.
Puneți la frigider nivelurile până când cașul este ferm, aproximativ 1 oră.
Cu 2 zile înainte de servire: strat de firimituri și niveluri de îngheț
Faceți 2 loturi de cremă de unt de bezea. (Lotul rămas se va face în ziua decorării.)
Folosind spatula offset și aproximativ 2 1/2 căni de cremă de unt, întindeți un strat subțire și uniform de glazură deasupra și părțile laterale ale nivelului de 12 inci. Repetați cu niveluri de 9 inci și 6 inci, folosind 1 1/2 căni și, respectiv, 1 cană de cremă de unt. Puneți la frigider nivelurile până când glazura este fermă, aproximativ 30 de minute.
Folosind spatulă offset și aproximativ 5 căni de cremă de unt, întindeți uniform al doilea strat de glazură puțin mai gros (aproximativ 1/8 inch grosime) deasupra și laturile nivelului de 12 inci. Înghețați nivelurile de 9 inci și 6 inci în același mod, folosind aproximativ 3 căni și, respectiv, 2 căni de cremă de unt. Puneți la frigider nivelurile cel puțin 2 ore sau peste noapte.
1 zi înainte de servire: asamblați tortul
Asamblați 3 niveluri și decorați tortul, urmând instrucțiunile ilustrate pas cu pas ale Epicurious. Pentru a o vedea pe Melissa Murphy asamblând și decorând tortul, faceți clic aici.