Tort De Nucă De Cocos-Lime
O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, amestec de prăjituri, limes și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Tei Cu Nucă De Cocos, Tort de nucă de cocos și lime, și Tort de tei și nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru straturi rotunde de 2 (9 inci). Se răcește în tigăi 10 min.; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Radeți coaja și stoarceți sucul de la 1 var. Bateți crema de brânză, zahărul și sucul de lămâie într-un castron mediu cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați biciul rece, coaja de tei și 1/3 cană de nucă de cocos; se amestecă ușor până se omogenizează.
Tăiați straturile de tort orizontal în jumătate. Stivați straturile de tort pe farfurie, răspândind 1/3 cană amestec de bici rece între fiecare strat. Îngheț de sus și partea de tort cu restul de amestec rece bici. Apăsați ușor restul de nucă de cocos în partea de tort.
Feliați varul rămas; folosiți pentru a garnisi tortul chiar înainte de servire.