Rețeta tort de nucă de cocos cu șase straturi poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă face 14 porții cu 348 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de zară, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 145 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, și Tort Cu Strat De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de cremă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un alt castron mare și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă în trei unse și făinoase 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute;
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
7
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă treptat sucul de portocale până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ouă; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul, coaja de portocală și se extrage. Se răcește la temperatura camerei fără agitare. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Unt
10
Pentru glazură, într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, albușurile, apa, sarea și smântâna de tartru la foc mic sau cazanul dublu peste apa care fierbe. Cu un mixer portabil, bateți la viteză mică timp de 1 minut. Continuați să bateți la foc mic la foc mic până când glazura ajunge la 160 CP, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Glazura
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă în vasul unui mixer cu suport greu;adăugați vanilie. Bateți la înălțime până când glazura formează vârfuri rigide, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
12
Împărțiți fiecare tort în două straturi orizontale.
13
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; întindeți cu 1/3 cană de umplutură. Repetați încă de patru ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Se presară cu nucă de cocos. A se păstra la frigider.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.