Tort De Nucă De Cocos Cu Șase Straturi

Tort De Nucă De Cocos Cu Șase Straturi
Rețeta tort de nucă de cocos cu șase straturi poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă face 14 porții cu 348 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de zară, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 145 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, și Tort Cu Strat De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de cremă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un alt castron mare și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă în trei unse și făinoase 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute;
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
7
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă treptat sucul de portocale până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ouă; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul, coaja de portocală și se extrage. Se răcește la temperatura camerei fără agitare. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
10
Pentru glazură, într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, albușurile, apa, sarea și smântâna de tartru la foc mic sau cazanul dublu peste apa care fierbe. Cu un mixer portabil, bateți la viteză mică timp de 1 minut. Continuați să bateți la foc mic la foc mic până când glazura ajunge la 160 CP, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazuraGlazura
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă în vasul unui mixer cu suport greu;adăugați vanilie. Bateți la înălțime până când glazura formează vârfuri rigide, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
12
Împărțiți fiecare tort în două straturi orizontale.
13
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; întindeți cu 1/3 cană de umplutură. Repetați încă de patru ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Se presară cu nucă de cocos. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista