Tort de nuci de gris cu compot de vișine

Tort de nuci de gris cu compot de vișine
Tortul cu nuci de gris cu compot de vișine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 351 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament:compot de vișine, ouă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Vișine, Rulouri de primăvară Confitate cu rață cu cinci condimente cu compot de vișine de soia, și Brioche pâine prăjită franceză W / cremă de brânză și compot de cireșe (acru) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Făină pulsată, 1 cană de nuci și sare într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Bateți împreună untul, zahărul și coaja într-un castron mare cu un mixer electric până la palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă făina de nuci și se întinde uniform aluatul într-o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NuciFăină De Nuci
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați uniform cu restul de 1/3 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
6
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu și un tester iese curat, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Periați uniform siropul cald peste tortul fierbinte și răciți complet în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Tăiați în diamante.
1
* Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista