Tort de nuci de gris cu compot de vișine
Tortul cu nuci de gris cu compot de vișine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 351 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament:compot de vișine, ouă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Vișine, Rulouri de primăvară Confitate cu rață cu cinci condimente cu compot de vișine de soia, și Brioche pâine prăjită franceză W / cremă de brânză și compot de cireșe (acru) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Făină pulsată, 1 cană de nuci și sare într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt.
Bateți împreună untul, zahărul și coaja într-un castron mare cu un mixer electric până la palid și pufos.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă făina de nuci și se întinde uniform aluatul într-o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu unt.
Presărați uniform cu restul de 1/3 cană de nuci.
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu și un tester iese curat, 30 până la 35 de minute.
Periați uniform siropul cald peste tortul fierbinte și răciți complet în tigaie pe raft.
* Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.