Tort De Mâncare Înger Umplut Cu Var Cheie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mâncare înger umplut cu var. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 268 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 150 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, untul, sucul de lămâie cheie îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați tort de mâncare înger umplut cu ciocolată, Tort De Mâncare Înger Umplut Cu Fructe, și Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În partea de sus a unui cazan dublu, amestecați ouăle, gălbenușurile, 1/2 cană de zahăr,sucul de lămâie și coaja.
Puneți partea superioară a cazanului dublu peste apă fierbinte și gătiți, amestecând constant și adăugând treptat bucăți de unt până când amestecul ajunge la 160 de grade F. tulpina. Gustă-l și, dacă nu este suficient de tartă pentru tine, nu ezita să mai adaugi ceva poftă. Puneți o bucată mică de pergament pe suprafață și lăsați să se răcească complet în refrigerator.In un castron mare, bate crema până se formează vârfuri rigide. Bateți în zahăr și vanilie. Îndoiți împreună frisca și amestecul de var.Acum este timpul să construim tortul. Dacă utilizați o pâine, o puteți împărți în trei straturi, întindeți umplutura pe două, stivați și acoperiți. Dacă utilizați un tort rotund mai mare (magazinul meu vinde cele rotunde mari, care depășesc o lire, veți folosi doar aproximativ 2/3 din tort. Cu un cuțit zimțat, tăiați tortul în trei layers.To faceți o matriță, căptușiți o formă rotundă de arc de 9 inci sau o tigaie cu fețe înalte cu folie de plastic. Apăsați un strat de tort în partea de jos. Veți avea un cerc gol în mijloc, deoarece tortul cu mâncare înger era un inel. Sculptați o bucată dintr-unul dintre straturi și puneți-o în spațiul gol.
Întindeți niște umplutură de var peste stratul inferior al tortului înger.
Adăugați al doilea inel. Din nou, sculptați o bucată din a treia și umpleți golul. Răsturnați tortul pe o farfurie mare, îndepărtați plasticul și acoperiți cu amestecul de var rămas.
Presărați nucă de cocos prăjită peste întregul tort și răciți timp de aproximativ o oră sau până când este gata de servit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.