Tort De Mâncare Înger Umplut Cu Var Cheie

Tort De Mâncare Înger Umplut Cu Var Cheie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mâncare înger umplut cu var. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 268 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 150 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, untul, sucul de lămâie cheie îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați tort de mâncare înger umplut cu ciocolată, Tort De Mâncare Înger Umplut Cu Fructe, și Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În partea de sus a unui cazan dublu, amestecați ouăle, gălbenușurile, 1/2 cană de zahăr,sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Puneți partea superioară a cazanului dublu peste apă fierbinte și gătiți, amestecând constant și adăugând treptat bucăți de unt până când amestecul ajunge la 160 de grade F. tulpina. Gustă-l și, dacă nu este suficient de tartă pentru tine, nu ezita să mai adaugi ceva poftă. Puneți o bucată mică de pergament pe suprafață și lăsați să se răcească complet în refrigerator.In un castron mare, bate crema până se formează vârfuri rigide. Bateți în zahăr și vanilie. Îndoiți împreună frisca și amestecul de var.Acum este timpul să construim tortul. Dacă utilizați o pâine, o puteți împărți în trei straturi, întindeți umplutura pe două, stivați și acoperiți. Dacă utilizați un tort rotund mai mare (magazinul meu vinde cele rotunde mari, care depășesc o lire, veți folosi doar aproximativ 2/3 din tort. Cu un cuțit zimțat, tăiați tortul în trei layers.To faceți o matriță, căptușiți o formă rotundă de arc de 9 inci sau o tigaie cu fețe înalte cu folie de plastic. Apăsați un strat de tort în partea de jos. Veți avea un cerc gol în mijloc, deoarece tortul cu mâncare înger era un inel. Sculptați o bucată dintr-unul dintre straturi și puneți-o în spațiul gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)Ambalaj Amestec De Budincă De Vanilie Fără Grăsimi, Fără Zahăr (cum Ar Fi Jell-O®)
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Întindeți niște umplutură de var peste stratul inferior al tortului înger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Adăugați al doilea inel. Din nou, sculptați o bucată din a treia și umpleți golul. Răsturnați tortul pe o farfurie mare, îndepărtați plasticul și acoperiți cu amestecul de var rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5
Presărați nucă de cocos prăjită peste întregul tort și răciți timp de aproximativ o oră sau până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista