Tort De Mâncare Înger Cu Ciocolată Cu Mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mâncare înger cu ciocolată cu mentă. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 16 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 159 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, înghețată cu ciocolată de mentă, cacao de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de mâncare înger cu ciocolată cu Ganache de ciocolată, Ciocolata Chip Macaroon Înger Alimente, și Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Cuptor de căldură la 350 F. în sticlă extra-mare sau castron de metal, bate amestec tort, cacao și apă cu mixer electric la viteză mică 30 secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore.
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie.
Tăiați partea superioară a tortului la aproximativ 1 inch de sus; pus deoparte.
Tăiați în tort la 1 inch de marginea exterioară și la 1 inch de marginea găurii centrale, lăsând "pereți" substanțiale pe fiecare parte.
Îndepărtați tortul în tăieturi cu cuțit curbat sau lingură, având grijă să lăsați o bază de tort de 1 inch grosime. Lingură înghețată în cavitatea tortului; blat neted. Înlocuiți partea de sus a tort. Acoperiți și congelați aproximativ 3 ore sau până când sunt ferme.
Se servește cu sos cu aromă de ciocolată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "