Tort De Mâncare Înger

Tort De Mâncare Înger
Tort alimentar înger ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 226 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină de tort, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Mâncare Înger, Tort De Mâncare Înger, și Tort De Mâncare Înger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu aproximativ 30 de minute înainte de a face tortul, așezați un separator de ouă peste un castron mic. Crăpați fiecare ou peste separatorul de ouă pentru a separa albușurile de gălbenuș. (salvați gălbenușurile pentru o altă rețetă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați albușurile într-o cană de măsurare cu 2 căni până când există 1 1/2 căni de albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Așezați albușurile într-un castron mare curat și lăsați să stea la temperatura camerei până la 30 de minute.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă; scoateți celălalt suport al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră și făina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
6
Adăugați crema de tartru în albușurile de ou; bateți cu un mixer electric la viteză medie până când amestecul pare spumos. La viteză mare, bateți zahărul granulat, câte 2 linguri pe rând; adăugați vanilia, extractul de migdale și sarea cu ultima adăugare de zahăr. Continuați să bateți până când bezea este rigidă și lucioasă. Nu subbeat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Crema De TartruCrema De Tartru
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Presărați amestecul de zahăr-făină pudră, câte 1/4 cană, peste bezea; pentru a se plia, folosiți o spatulă de cauciuc pentru a tăia vertical prin aluat, apoi glisați spatula pe fundul vasului și în sus până când amestecul de zahăr-făină dispare. Când tot amestecul de zahăr-făină a fost pliat, puneți aluatul într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10x4 inci fără grăsime. Folosind o spatulă sau un cuțit metalic, tăiați ușor aluatul, răspândind ușor aluatul pe partea laterală a tigaiei și a tubului, pentru a sparge buzunarele mari de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
BolBol
8
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când fisurile din tort se simt uscate și partea superioară revine când este atinsă ușor. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe o pâlnie sau o sticlă rezistentă la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
PâlniePâlnie
TigaieTigaie
9
Lăsați tortul să stea aproximativ 2 ore sau până se răcește complet.
10
Scoateți tava din pâlnie. Slăbiți tortul rulând un cuțit sau o spatulă lungă de metal între tort și partea laterală a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PâlniePâlnie
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia împreună și scoateți tigaia. (Dacă tigaia are un fund detașabil, îndepărtați partea tigaiei, apoi rulați cu atenție un cuțit sau o spatulă metalică lungă între tort și fundul tigaiei. Îndepărtați cu grijă fundul.) Pentru a tăia tortul, folosiți un cuțit lung zimțat într-o mișcare de tăiere sau folosiți un cuțit electric.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista