Tort De Mure

Tort De Mure
Reteta Tort de mure se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 16. Acest desert are 386 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați mure, nucă de cocos, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Mure, Tort De Mure, și Tort De Mentă Cu Mure.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, gelatina, uleiul și laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Bomboane RuntsBomboane Runts
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți murele, nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Se toarnă în trei unse 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru glazură, smântână unt într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați zahăr și lapte; bate până când glazura atinge consistența dorită. Se amestecă murele, nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Întindeți glazura între straturi și peste partea superioară și laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista