Nevoie de un desert fără gluten? Tortul cu Mousse de ciocolată aproape celebru ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 1083 calorii, 14g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,5 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Aproape Faimosul Tort De Ciocolată Topită, Celebrul Tort De Napolitane Cu Ciocolată, și Celebrul Tort De Înghețată De Ciocolată Cu Napolitane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul: pregătiți amestecul de tort pe măsură ce eticheta direcționează pentru un tort de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2
Coaceți; se răcește ușor în tigaie, apoi se inversează pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Curățați tigaia pentru tort și tapetați-o cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Tăiați tortul pe jumătate pe lungime, apoi în treimi în cruce pentru a face 6 dreptunghiuri. Folosind un cuțit zimțat, feliați fiecare dreptunghi în jumătate pentru a face două straturi. Aranjați jumătate din bucăți perfect în tigaia pentru tort. Zdrobiți bucățile rămase și apăsați strâns în 6 bile mici; aranjați 1 bilă de tort în centrul fiecărui dreptunghi de tort din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
1 Lingură De Grăsime Naturală
1
Încălziți ciocolata, untul, cafeaua și 1/4 cană de apă într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa), amestecând, până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți vasul din tigaie; se amestecă până se răcește. Rezervați apa fierbinte. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Bateți gălbenușurile de ou, 1 1/2 căni de zahăr și 2 linguri de apă într-un bol mare separat termorezistent. Puneți vasul peste cratița cu apă fierbinte și bateți până la galben pal, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de ciocolată-cafea și vanilia și bateți până se combină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți vasul din tigaie și puneți-l în vasul cu apă cu gheață; bateți până se răcește ușor, dar nu gros, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Bateți albușurile și sarea într-un bol cu un mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 2 linguri de zahăr și bateți până aproape rigid; pliați ușor în amestecul de ciocolată-gălbenuș pentru a face o mousse de ciocolată neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8
Întindeți 5 căni peste tort și bile de tort. Congelați până când este ferm deasupra, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Bateți smântâna grea și restul de 4 linguri de zahăr până se formează vârfuri moi; pliați în mousse-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Suc De Lămâie, Opțional
10
Scoateți tortul din congelator; întindeți cu mousse de ciocolată ușoară, acoperiți cu folie de plastic și congelați până când este ferm, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Faceți coaja de ciocolată: amestecați ciocolata, smântâna grea și 4 linguri de sirop de porumb într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa) până nu se topește. O lingură la un moment dat, întindeți jumătate din amestecul de coajă peste mousse înghețată. Reveniți la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Adăugați restul de 1 lingură de sirop de porumb și untul în amestecul rămas de coajă de ciocolată. Cuptor cu microunde 30 de secunde, apoi se amestecă până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Pentru a servi tortul, bateți smântâna grea cu un mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați zahărul și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Scoateți tortul din congelator; inversați pe o foaie de copt și desfaceți, apoi inversați din nou pe un platou, cu coaja de ciocolată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Tăiați tortul pe jumătate pe lungime folosind un cuțit cald, apoi tăiați în treimi transversal pentru a face 6 dreptunghiuri; tăiați fiecare dreptunghi în jumătate în diagonală pentru a face 2 triunghiuri. Topiți fiecare triunghi cu frișcă, înghețată și sosul de ciocolată pregătit.