Tort De Migdale
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, tortul de migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest desert are 627 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,31 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, pastă de migdale, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), Tort De Migdale, și Tort De Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mare, crema de unt și zahăr împreună până se amestecă bine cu un mixer electric.
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până când amestecul este ușor și pufos. Se amestecă în făină și sare.
Se amestecă extractul de migdale. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 60 de minute sau până când o scobitoare când este introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute.
Scoateți din tigaie și transferați într-o grătar pentru a continua răcirea.
Rupeți bucățile de pastă de migdale de mărimea unei linguri și formați-le în frunze de holly. Folosind vârful unui cuțit, marcați frunza de holly în formă pentru a semăna cu venele din frunze.
Amestecați colorantul alimentar verde cu o cantitate mică de apă și periați frunzele de holly, repetând până când se atinge culoarea dorită. Puneți deoparte pe hârtie cerată. Rupeți 2 linguri de pastă de migdale și frământați în câteva picături de colorant alimentar roșu. Când culoarea pastei de migdale este un roșu aprins, rupeți bucăți mai mici.
Rulați în bile pentru a semăna cu fructele de holly.
Așezați pe hârtie cerată.
Într-un castron mic, combinați 1 cană de zahăr și lapte de cofetărie.
Se amestecă până se omogenizează. Când tortul s-a răcit, stropiți cu glazura de zahăr a cofetarilor. Se acoperă cu migdale albite și se ornează cu frunzele de marțipan și fructele de pădure.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.