Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, tortul de migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest desert are 627 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,31 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, pastă de migdale, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), Tort De Migdale, și Tort De Migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Într-un castron mare, crema de unt și zahăr împreună până se amestecă bine cu un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până când amestecul este ușor și pufos. Se amestecă în făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
4
Se amestecă extractul de migdale. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți timp de 60 de minute sau până când o scobitoare când este introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți din tigaie și transferați într-o grătar pentru a continua răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
7
Rupeți bucățile de pastă de migdale de mărimea unei linguri și formați-le în frunze de holly. Folosind vârful unui cuțit, marcați frunza de holly în formă pentru a semăna cu venele din frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Amestecați colorantul alimentar verde cu o cantitate mică de apă și periați frunzele de holly, repetând până când se atinge culoarea dorită. Puneți deoparte pe hârtie cerată. Rupeți 2 linguri de pastă de migdale și frământați în câteva picături de colorant alimentar roșu. Când culoarea pastei de migdale este un roșu aprins, rupeți bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Pastă De Migdale
Apă
9
Rulați în bile pentru a semăna cu fructele de holly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Rola
10
Așezați pe hârtie cerată.
11
Într-un castron mic, combinați 1 cană de zahăr și lapte de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se amestecă până se omogenizează. Când tortul s-a răcit, stropiți cu glazura de zahăr a cofetarilor. Se acoperă cu migdale albite și se ornează cu frunzele de marțipan și fructele de pădure.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.