Tort De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu migdale. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 294 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți migdale, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, 1/4 cană de migdale, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Combinați laptele, untul, amaretto și ouăle; se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Presărați aluatul cu migdalele rămase.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Tort rece 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Notă: tortul cu migdale îngheață bine.
Coaceți-l înainte, răciți-l complet și păstrați-l într-o pungă pentru congelator. Pentru a servi, dezghețați la temperatura camerei.