Tort De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu miere. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 12 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 488 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de făină, praf de copt, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 315 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul și ghimbirul într-un castron mare. Se amestecă cafeaua fierbinte. Se lasă deoparte și se răcește la temperatura camerei. Frecați coaja de portocală în zahăr granulat până când zahărul este umed și nu rămân fire de coajă.
Adăugați zahăr brun și amestecați pentru a combina.
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mediu.
Adăugați 1 1/4 căni de miere, 1 cană de ulei, cidru și whisky în amestecul de cafea și bateți pentru a combina.
Cu mixerul electric la viteza medie, bateti impreuna ouale si amestecul de zahar intr-un bol mare pana se combina bine, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de miere și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită (aluatul va fi subțire) și se coace până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră.
Se transferă în raft și se răcește tortul în tigaie 15 minute, apoi se inversează direct pe raft și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru glazura: cald rămase 3/4 cana de miere în cuptor cu microunde sau cratiță mică.
Periați părțile laterale ale tortului, apoi stropiți mierea rămasă peste tort.