Tort De Miere
Tortul cu miere este un fără lactate desert. O porție conține 422 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați cafea, bicarbonat de sodiu, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Pulverizați Generos tigaia, inclusiv tubul central, cu spray de copt.
Bateți împreună făina, praful de copt și sifonul, sarea și condimentele într-un castron mare.
Bateți bine ouăle într-un alt castron mare și amestecați zahărul, uleiul, mierea, cafeaua și coaja până se combină bine.
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați amestecul de miere, apoi amestecați cu biciul până când aluatul este neted.
Se toarnă aluatul în tigaie (este suficient de lichid pentru a se nivela în tigaie) și se coace în cuptor până când este elastic la atingere și un tester de tort iese curat, 45 până la 50 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport timp de 20 de minute.
Slăbiți tortul din tigaie cu o spatulă subțire de cauciuc, apoi inversați tortul pe raft (Vezi notele bucătarilor) și răciți complet.
Aduceți laptele de cocos și siropul de porumb la foc mic într-o tigaie mică și grea, amestecând până se combină.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ciocolată.
Lăsați ciocolata să stea 1 minut, apoi amestecați până când ciocolata este topită și glazura este netedă.
Lăsați glazura să stea, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, dar totuși se toarnă.
Transferați tortul pe o farfurie de tort și turnați încet glazura de ciocolată peste partea superioară a tortului, lăsând-o să picure pe părți. Dacă doriți, lăsați tortul să stea la temperatura camerei până când glazura este setată.
Chiar înainte de servire, presărați glazura ușor cu sare de mare fulgioasă, dacă utilizați.
* Spray de copt antiaderent: în mod normal, nu sunt înclinat să folosesc spray-uri de copt antiaderente, preferând să tapetez fundul tigăilor de tort Unse cu hârtie pergament, apoi ungând hârtia și înfăinând tigăile pentru a mă asigura că tortul se eliberează ușor din tigăi, dar designul unei tigaie Bundt face imposibilă această metodă. În timp ce dezvoltam această rețetă, am avut un dezastru când jumătatea superioară a unui tort a rămas în tigaia Bundt când am încercat să întorc tortul (și am crezut că l-am jucat cu adevărat în siguranță folosind o tigaie antiaderentă bine unsă, deși una veche). La următoarea mea încercare, am apelat la spray-ul antiaderent de copt și, de atunci, a funcționat ca un farmec. * Măsurarea uleiului și a mierii: ambele trebuie măsurate într-o cană de măsurare a lichidului. Uleiul este listat mai întâi, deoarece dacă măsurați mierea în el după aceea, fără a spăla ceașca, mierea va aluneca ușor, cu abia nevoie de ajutor de la o spatulă de cauciuc. * Răsturnarea tortului pe un raft: cel mai bun mod de a face acest lucru este să așezați un raft peste partea superioară a tigaiei, apoi, ținând raftul și tigaia împreună, întoarceți tigaia și raftul, astfel încât tortul să poată aluneca în siguranță din tigaie pe raft. * Tocarea ciocolatei: cel mai simplu mod de a toca ciocolata este cu un cuțit lung de pâine zimțat. Sau puteți sparge ciocolata în pătrate (dacă utilizați o bară) și o puteți pulsa într-un robot de bucătărie.