Tort de merișor, pere și nucă de Crăciun cu cremă de brânză-glazură de portocale

Tort de merișor, pere și nucă de Crăciun cu cremă de brânză-glazură de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torta de Crăciun de afine, pere și nuci cu cremă de brânză-glazură portocalie. Această rețetă servește 10. O porție conține 734 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, afine, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite de afine cu glazură de brânză cremă de portocale, Macarons de nucă de portocale cu cremă de brânză condimentată și umplutură de afine {Guest Post by Baking A Moment}, și Tort De Brânză Cremă De Migdale-Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 375 F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie cerată. Unt și făină hârtie cerată; atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați 2 căni de nuci și făină în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați pesmet, coaja de portocală, condimente și sare. Folosind porniri / opriri, procesați doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CondimenteCondimente
SareSare
4
Folosind mixerul electric, bateți ouăle într-un castron mare până se spumează. Bateți treptat în 1 cană de zahăr și zahăr brun. Continuați să bateți până când amestecul este gros și se triplează în volum, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Îndoiți amestecul de făină și untul călduț topit alternativ în amestecul de ouă, începând și terminând cu amestecul de făină (nu amestecați prea mult sau aluatul se va dezumfla). Împărțiți aluatul între tigăile de tort pregătite; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
6
Coaceți prăjiturile până când sunt aurii și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați tigăile în rafturi; se răcește 5 minute. Inversați prăjiturile pe rafturi; se răcește complet.
8
Îndepărtați hârtia cerată.
9
Aruncați afine cu 1/2 cană de zahăr rămasă într-un castron mic pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Transferați fructele de pădure în farfurie. Acoperiți și înghețați. (Poate fi pregătit înainte. Înfășurați fiecare strat de tort separat în plastic. Congelați straturile de tort și merișoarele acoperite cu zahăr până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
FolieFolie
11
Așezați 1 strat de tort pe platou.
12
Se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Răspândiți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale torte. Apăsați restul de 3/4 cană de nuci pe părțile torte. Aranjați perele braconate în cercuri concentrice deasupra torte. (Torte poate fi mată 1 zi înainte. Acoperă torte; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
NuciNuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PerePere
14
Lăsați torte să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de servire.)
15
Reîncălziți piureul de afine în cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De AfinePiure De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Ungeți niște piure peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
17
Transferați piureul rămas în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Garnisiți torte cu afine acoperite cu zahăr congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
19
Serviți torte cu piure.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista