Tort De Mere Cu Caramel Umed
Tortul de mere cu Caramel umed ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați ulei, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mere Umed, Tort De Mere Super-Umed, și Tort Umed Cu Condimente Cu Mere Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă merele.
Se toarnă în tigaie cu tub canelat de 12 căni unsă și făinată sau în tigaie cu tub de 10 inci.
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 15 min. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei; inversați pe grătar. Scoateți ușor tava. Tort rece complet.
Caramele cu microunde și lapte în castron cu microunde la mare 1-1/2 min. sau până când caramelele sunt complet topite și sosul este neted, amestecând la fiecare 30 de secunde. Se răcește 10 min. sau până se îngroașă ușor.
Stropiți peste tort chiar înainte de servire.