Tort de marmură cu ciocolată albă, zmeură și alune

Tort de marmură cu ciocolată albă, zmeură și alune
Rețeta se poate face tortă de marmură de ciocolată albă, zmeură și alune în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 10. O porție conține 830 calorii, 12g de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 27 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de bicarbonat de sodă, ouă, albușuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Tort Espresso de ciocolată albă cu pralină de alune, Ciocolata Alba Zmeura Torte, și Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru burete, încălziți cuptorul la 180C/ventilator 160C / gaz 4, apoi ungeți și tapetați baza unei forme de tort adânci de 22cm. Tocam marunt alunele prajite intr-un robot de bucatarie, apoi varfam intr-un bol cu zaharul, faina si bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateti albusurile pana se intaresc, apoi amestecati rapid untul, laptele si galbenusurile in ingredientele uscate. Când amestecul este neted, amestecați o treime din albușurile de ou, apoi pliați ușor restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă amestecul în cositorul pregătit, se coace 40-50 de minute până când tortul este auriu șiprimăvar la atingere, apoi se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Pentru mousse, topiți ciocolata într-un vas de sticlă așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, apoi lăsați-o să se răcească ușor. Se înmoaie gelatina în apă, se strecoară, apoi se pune într-o tigaie mică cu 100 ml de cremă. Încălziți ușor la foc mic până când gelatina este topită (nu ar trebui să puteți vedea dungi clare în cremă), apoi răsturnați într-un castron cu smântâna rămasă și albușurile de ou. Asigurați-vă că răzuiți bine tigaia, astfel încât să nu rămână gelatină în urmă. Bateți până își păstrează forma, apoi lingurați un sfert din acest amestec cremos în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se amestecă scurt până se omogenizează. Îndoiți amestecul de cremă rămas și zmeura, învârtind amestecul, astfel încât fructele de pădure să înceapă să marmoreze mousse-ul, apoi lăsați deoparte până când tortul este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
6
Pentru a asambla, împărțiți buretele în jumătate și re-aliniați baza formei de tort cu pergament de copt. Folosiți o bandă lungă continuă de pergament de copt pentru a înfășura și tapeta interiorul, deoarece acest lucru va ajuta ca părțile laterale ale tortei finite să arate netede. Apăsați jumătatea inferioară a tortului înapoi în formă, presărați cu jumătate din lichior, apoi lingurați ușor peste mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Presărați partea tăiată a tortului de sus cu lichiorul rămas și puneți-l, cu partea îmbibată cu lichior în jos, deasupra mousse-ului. Apăsați ușor în jos, înfășurați întreaga cutie în folie alimentară, apoi răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Pentru a servi, scoateți torta din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de a dori să o mâncați, eliberați-o din tablă, apoi îndepărtați ușor pergamentul de copt. Pudrați ușor partea superioară a tortei cu zahăr glazură, apoi îngrămădiți buclele de ciocolată (vezi caseta de mai jos) și câteva zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista