Tort de iaurt cu portocale (Bizcocho de Naranja)

Tort de iaurt cu portocale (Bizcocho de Naranja)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu iaurt portocaliu (Bizcocho de Naranja). O porție conține 238 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați grand marnier, fire de șofran, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Iaurt Cu Portocale (Bizcocho De Naranja), Pui portocaliu în stil spaniol (pollo a la naranja), și Salată de Cod de sare, portocale și măsline (Remojul de Naranja) din Spania.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sucul într-o cratiță mică; aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Așezați zahărul, oul și albușul de ou într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie timp de 5 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați iaurtul, bătând bine. Adăugați treptat amestecul de ulei și suc, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Adăugați jumătate din amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate doar până se omogenizează. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
10
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
11
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Așezați tortul pe un platou de servire.
13
Combinați marmelada și lichiorul într-o cratiță mică; se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Se ia de pe foc; se strecoară printr-o sită fină direct pe suprafața tortului. Aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
15
Întindeți amestecul de marmeladă uniform deasupra tortului, permițând excesului să stropească pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista