Tort de iaurt cu portocale (Bizcocho de Naranja)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu iaurt portocaliu (Bizcocho de Naranja). O porție conține 238 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați grand marnier, fire de șofran, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Iaurt Cu Portocale (Bizcocho De Naranja), Pui portocaliu în stil spaniol (pollo a la naranja), și Salată de Cod de sare, portocale și măsline (Remojul de Naranja) din Spania.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați sucul într-o cratiță mică; aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc; se amestecă șofranul.
Lăsați să stea 10 minute.
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel. Pune deoparte.
Așezați zahărul, oul și albușul de ou într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie timp de 5 minute sau până se îngroașă.
Adăugați iaurtul, bătând bine. Adăugați treptat amestecul de ulei și suc, bătând până se omogenizează bine.
Adăugați jumătate din amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate doar până se omogenizează. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas.
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Așezați tortul pe un platou de servire.
Combinați marmelada și lichiorul într-o cratiță mică; se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se strecoară printr-o sită fină direct pe suprafața tortului. Aruncați solidele.
Întindeți amestecul de marmeladă uniform deasupra tortului, permițând excesului să stropească pe părțile laterale ale tortului.