Tort De Iaurt
Tortul cu iaurt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de lămâie, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc, Tort De Iaurt, și Tort De Iaurt.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile cu zahărul până la o cremă groasă și palidă. Bateți făina, apoi iaurtul, coaja de lămâie și sucul de lămâie până când se amestecă bine.
Bateti albusurile pana se intaresc si impaturiti-le in amestecul de iaurt.
Turnați acest lucru într-o formă rotundă, antiaderentă (aproximativ 9 inci în diametru), unsă cu unt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de litri F timp de 50 până la 60 de minute, până când blatul se rumeneste. Se va umfla ca un suflu și apoi va dispărea.
Întoarceți-vă pe o farfurie de servire și serviți cald sau rece.
Dacă faceți siropul, fierbeți apa cu zahărul, sucul de lămâie și coaja de portocală rasă timp de 3 până la 5 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se răcește la frigider.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Arabesque: un gust al Marocului, Turciei și Libanului de Claudia Roden. Drepturi de autor (c) 2006 de Claudia Roden. Publicat de Knopf.Claudia Roden s-a născut și a crescut în Cairo. Și-a finalizat educația formală la Paris și apoi s-a mutat la Londra pentru a studia arta. Călătorește mult ca scriitor alimentar. Cărțile sale anterioare includ premiul James Beard-cartea câștigătoare a mâncării evreiești, precum și cafea: însoțitorul unui cunoscător, mâncarea bună a Italiei—regiune cu Regiune, totul are un gust mai bun în aer liber și bucătăria mediteraneană, care a fost publicat împreună cu serialul ei de televiziune BBC pe Mediterana. În 1989 a câștigat cele mai prestigioase două premii alimentare din Italia, Premio Orio Vergani și Premio Maria Luigia, Duchessa di Parma, pentru seria ei de reviste London Sunday Times gustul Italiei. A câștigat șase Premii Glenfiddich, inclusiv 1992 Food Writer of the Year pentru articole din Daily Telegraph și revista Observer și Trofeul Glenfiddich acordat " în celebrarea unei contribuții unice la mâncarea pe care o consumăm astăzi în Marea Britanie."În 1999 a câștigat un premiu Versailles în Franța, iar prințul Claus al Olandei i-a acordat Premiul Prince Claus" ca recunoaștere a inițiativelor și realizărilor excepționale în domeniul culturii."Locuiește la Londra.