Tortul cu iaurt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de lămâie, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc, Tort De Iaurt, și Tort De Iaurt.
Instrucțiuni
1
Bateți gălbenușurile cu zahărul până la o cremă groasă și palidă. Bateți făina, apoi iaurtul, coaja de lămâie și sucul de lămâie până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Iaurt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
2
Bateti albusurile pana se intaresc si impaturiti-le in amestecul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Turnați acest lucru într-o formă rotundă, antiaderentă (aproximativ 9 inci în diametru), unsă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de litri F timp de 50 până la 60 de minute, până când blatul se rumeneste. Se va umfla ca un suflu și apoi va dispărea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întoarceți-vă pe o farfurie de servire și serviți cald sau rece.
6
Dacă faceți siropul, fierbeți apa cu zahărul, sucul de lămâie și coaja de portocală rasă timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Portocala
Zahăr
Sirop
Apă
7
Se lasă să se răcească, apoi se răcește la frigider.
8
Gust
9
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
10
Din Arabesque: un gust al Marocului, Turciei și Libanului de Claudia Roden. Drepturi de autor (c) 2006 de Claudia Roden. Publicat de Knopf.Claudia Roden s-a născut și a crescut în Cairo. Și-a finalizat educația formală la Paris și apoi s-a mutat la Londra pentru a studia arta. Călătorește mult ca scriitor alimentar. Cărțile sale anterioare includ premiul James Beard-cartea câștigătoare a mâncării evreiești, precum și cafea: însoțitorul unui cunoscător, mâncarea bună a Italiei—regiune cu Regiune, totul are un gust mai bun în aer liber și bucătăria mediteraneană, care a fost publicat împreună cu serialul ei de televiziune BBC pe Mediterana. În 1989 a câștigat cele mai prestigioase două premii alimentare din Italia, Premio Orio Vergani și Premio Maria Luigia, Duchessa di Parma, pentru seria ei de reviste London Sunday Times gustul Italiei. A câștigat șase Premii Glenfiddich, inclusiv 1992 Food Writer of the Year pentru articole din Daily Telegraph și revista Observer și Trofeul Glenfiddich acordat " în celebrarea unei contribuții unice la mâncarea pe care o consumăm astăzi în Marea Britanie."În 1999 a câștigat un premiu Versailles în Franța, iar prințul Claus al Olandei i-a acordat Premiul Prince Claus" ca recunoaștere a inițiativelor și realizărilor excepționale în domeniul culturii."Locuiește la Londra.