Tort De Gumdrop De Vacanță
Vacanță Gumdrop tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 1151 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți nuci, apă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cookie-Uri Gumdrop De Vacanță, Tort Gumdrop, și Tort Gumdrop 1975.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți 2 tigăi de pâine.
Puneți stafidele într-o cratiță mare, acoperiți cu apă și dați la fiert. Acoperiți și reduceți focul la mediu; fierbeți până când stafidele sunt pline, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Se amestecă 1 cană de făină în stafide și se adaugă picături de gumă și nuci; se amestecă pentru a acoperi ingredientele cu făină. Bateți untul, zahărul brun și ouăle împreună într-un bol separat până când sunt cremoase; se amestecă în mere. Amestecați restul de 5 căni de făină, sare, scorțișoară, cuișoare și ienibahar în aluat. Se dizolvă bicarbonatul de sodiu și apa fierbinte într-un bol mic și se amestecă în aluat. Îndoiți amestecul de stafide cu făină în aluat. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite pentru pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 2 1/2 ore.