Tort De Ganache Cu Ciocolată Sărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Ganache cu ciocolată sărată. Această rețetă servește 8. O porție conține 305 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, ou, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort rumenit cu unt-banane cu Ganache de ciocolată neagră sărată, Cupcakes ganache de ciocolată vegană cu Caramel sărat și cremă de unt de ciocolată neagră, și Cupcakes Cu Ciocolată Cu Ganache Sărată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți tigaia rotundă de 1 (9 inci) cu spray de gătit; praf cu 2 lingurițe de făină.
Cântăriți sau lingurați ușor 3 uncii de făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și praful de copt într-un castron; se amestecă cu un tel.
Așezați 1/2 cană zahăr și 1/4 cană unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați oul; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă vanilia.
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor jumătate din amestecul de albuș de ou în amestecul de făină; pliați în amestecul de albuș de ou rămas. Radeți 1/2 uncie de ciocolată; pliați ciocolata rasă în aluat.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Se taie restul de 2 uncii de ciocolată.
Combinați ciocolata tocată și 1 lingură de unt într-un castron pentru microunde. Cuptorul cu microunde la mediu 1 minut sau până când ciocolata se topește, amestecând la fiecare 15 secunde.
Se întinde amestecul de ciocolată deasupra tortului; se presară uniform cu sare de mare.