Tort De Foi De Ciocolată
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu foi de ciocolată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 24. O porție conține 332 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de cacao, zară, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de ciocolată Retro al mamei (aka tort de foi Texas), Tort De Foi De Ciocolată, și Tort De Foi De Ciocolată.
Instrucțiuni
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea. Se amestecă împreună și se lasă deoparte.
Într-un alt castron, amestecați Zara, bicarbonatul de sodiu, vanilia și ouăle.
Se amestecă cu o furculiță și se lasă deoparte.
Într-o cratiță medie, topiți untul și adăugați cacao.
Bateți împreună pentru a combina. Între timp, aduceți 1 cană de apă la fierbere. Când untul este topit, turnați apa clocotită în tigaie. Lăsați să se baloneze o clipă, apoi opriți focul.
Se toarnă amestecul de ciocolată în amestecul de făină. Se amestecă împreună pentru o clipă pentru a răci ciocolata, apoi se toarnă amestecul de ouă. Se amestecă împreună până se omogenizează, apoi se toarnă într-o tigaie cu jeleu (sau foaie de copt cu margini) și se coace 20 de minute.
În timp ce tortul se coace, faceți glazura: topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Se adaugă pudra de cacao și se amestecă până se omogenizează.
Adăugați laptele, vanilia și zahărul pudră. Se amestecă împreună. Dump în pecan și se amestecă până se combină bine.
Imediat după scoaterea tortului din cuptor, turnați glazura caldă deasupra. Veți dori să evitați să faceți multă răspândire, așa că încercați să o distribuiți uniform pe măsură ce turnați.
Pentru ziua de naștere a unui copil, omiteți pecanii în glazură.
Serviți tortul cu un castron mare de M și M și permiteți copiilor să-l decoreze singuri.
Acest tort poate fi, de asemenea, transformat în cupcakes: trebuie doar să umpleți cutii de brioșă puțin mai puțin pline cu aluatul decât ați face în mod normal, astfel încât cupcakes-urile coapte să rămână sub marginea superioară. În acest fel, glazura subțire poate fi turnată în fiecare staniu.