Tort de dragoste Molton cu ciocolată

Tort de dragoste Molton cu ciocolată
Prajitura de ciocolata Molton Love este un desert care serveste 12. O portie din acest fel de mancare contine aproximativ 20g de proteine , 110g de grasimi si un total de 1459 de calorii . Pentru 3,46 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ouă, zahăr, făină de prăjitură și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tortul cu ciocolată Molton Love , True Love Chocolate Cake și Double-the-love chocolate cake .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți 12 inele de copt cu spray și aranjați-le peste o tavă de copt unsă și tapetată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați untul și ciocolata într-un castron de oțel inoxidabil la o fierbere dublă. Se topește până se formează o textură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pune vasul peste un răcitor dublu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
*Notă bucătarului: Acesta este ca un cazan dublu, cu excepția că vasul de jos este umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați zahărul și ouăle într-un castron mediu și amestecați pentru a se combina. Îndoiți încet ouăle în amestecul de ciocolată și unt, apoi adăugați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Umpleți inelele de copt până la jumătate cu aluatul.
7
Coaceți la cuptor până când părțile laterale s-au întărit, dar centrul este lucios, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute, apoi ridicați inelul de copt de pe fiecare prăjitură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru asamblare, adăugați 1 până la 2 linguri Creme Anglaise în fiecare farfurie de servire.
10
Adăugați sos de unt în farfurii folosind un design elegant. Faceți același lucru cu Coulisul de Zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
11
Adăugați o bucată de Tuile de Fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
12
Transferați prăjiturile topite din tava de copt în farfurii de deasupra sosurilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Deasupra se stropesc sos de ciocolata si se orneaza cu fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
14
Într-o oală medie, la foc mediu, adăugați smântâna, boabele de vanilie și semințele, zahărul și gălbenușurile de ou. Amestecați cu o spatulă de cauciuc atingând direct fundul cratiței, ținând amestecul în mișcare fără a se lipi. Gătiți amestecul la foc mediu timp de 15 minute până când amestecul se strânge. Se strecoară și se răcește peste o baie de gheață până când este omogen, gros și rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați fructele de pădure și siropul într-un blender. Se face piure, apoi se strecoară și se toarnă într-o sticlă de stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Se amestecă zahărul și apa împreună într-o oală. Se fierbe la foc mare până se îngroașă și zahărul s-a dizolvat complet. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Amestecați ingredientele umede într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Amestecați ingredientele uscate într-un bol separat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Îndoiți umed cu uscat, câte puțin, până se încorporează.
21
Se toarnă uniform deasupra unei foi de copt tapetată cu silpat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
22
Coaceți timp de 5 minute. Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Adăugați ciocolata, apa și untul la o fierbere dublă. Se amestecă până se topește apoi se răcește și se stropește deasupra prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.64% ciocolată Valrhona64% ciocolată Valrhona12creveți și cu veneFructe proaspete, pentru garniturăFructe proaspete, pentru garnitură1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 cană de caramele de ciocolată cu lapte1/3 cană de caramele de ciocolată cu lapte571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional311 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină de tort, cernută (marcă recomandată: Regele Arthur)făină de tort, cernută (marcă recomandată: Regele Arthur)1201 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină de tort, cernutăfăină de tort, cernută9gălbenușuri de ougălbenușuri de ou9crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses4001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses7141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă grea 40%cremă grea 40%12creveți și cu veneSos Butterscotch, cumpărat din magazinSos Butterscotch, cumpărat din magazin3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.nuci de fistic tocatenuci de fistic tocate2halbezmeură proaspătăzmeură proaspătă2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.zahăr (marca recomandată: Dixie Crystal)zahăr (marca recomandată: Dixie Crystal)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt dulceunt dulce3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt dulce topit nesăratunt dulce topit nesărat1fasole de vanilie, de preferință Madagascar, despicată și semințe răzuitefasole de vanilie, de preferință Madagascar, despicată și semințe răzuite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)73 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2441 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista