Tort de dragoste Molton cu ciocolată

Tort de dragoste Molton cu ciocolată
Prajitura de ciocolata Molton Love este un desert care serveste 12. O portie din acest fel de mancare contine aproximativ 20g de proteine , 110g de grasimi si un total de 1459 de calorii . Pentru 3,46 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ouă, zahăr, făină de prăjitură și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tortul cu ciocolată Molton Love , True Love Chocolate Cake și Double-the-love chocolate cake .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți 12 inele de copt cu spray și aranjați-le peste o tavă de copt unsă și tapetată.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Amestecați untul și ciocolata într-un castron de oțel inoxidabil la o fierbere dublă. Se topește până se formează o textură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Pune vasul peste un răcitor dublu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
*Notă bucătarului: Acesta este ca un cazan dublu, cu excepția că vasul de jos este umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați zahărul și ouăle într-un castron mediu și amestecați pentru a se combina. Îndoiți încet ouăle în amestecul de ciocolată și unt, apoi adăugați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Umpleți inelele de copt până la jumătate cu aluatul.
7
Coaceți la cuptor până când părțile laterale s-au întărit, dar centrul este lucios, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute, apoi ridicați inelul de copt de pe fiecare prăjitură.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Pentru asamblare, adăugați 1 până la 2 linguri Creme Anglaise în fiecare farfurie de servire.
10
Adăugați sos de unt în farfurii folosind un design elegant. Faceți același lucru cu Coulisul de Zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
11
Adăugați o bucată de Tuile de Fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
12
Transferați prăjiturile topite din tava de copt în farfurii de deasupra sosurilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Deasupra se stropesc sos de ciocolata si se orneaza cu fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
14
Într-o oală medie, la foc mediu, adăugați smântâna, boabele de vanilie și semințele, zahărul și gălbenușurile de ou. Amestecați cu o spatulă de cauciuc atingând direct fundul cratiței, ținând amestecul în mișcare fără a se lipi. Gătiți amestecul la foc mediu timp de 15 minute până când amestecul se strânge. Se strecoară și se răcește peste o baie de gheață până când este omogen, gros și rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Adăugați fructele de pădure și siropul într-un blender. Se face piure, apoi se strecoară și se toarnă într-o sticlă de stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Se amestecă zahărul și apa împreună într-o oală. Se fierbe la foc mare până se îngroașă și zahărul s-a dizolvat complet. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
18
Amestecați ingredientele umede într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
19
Amestecați ingredientele uscate într-un bol separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
20
Îndoiți umed cu uscat, câte puțin, până se încorporează.
21
Se toarnă uniform deasupra unei foi de copt tapetată cu silpat.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
22
Coaceți timp de 5 minute. Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
23
Adăugați ciocolata, apa și untul la o fierbere dublă. Se amestecă până se topește apoi se răcește și se stropește deasupra prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista