Tort De Dormit Cu Ursuleț De Pluș

Tort De Dormit Cu Ursuleț De Pluș
Reteta Teddy Bear Sleepover tort ar putea satisface pofta ta din America Centrală în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, amestec de prăjituri, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Ziua Ursulețului Cusut, Ursuleț De Pluș, și Pâine Cu Ursuleț De Pluș.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru o tigaie rotundă de 1 (9 inci) și o tigaie pătrată de 1 (9 inci). Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Lăsați tortul rotund întreg; tăiați tortul pătrat așa cum se arată în diagramă. Aranjați bucățile de tort pe tăbliță, platou sau tavă așa cum se arată în fotografie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se amestecă coloranți alimentari în bici rece; răspândit pe prăjituri. Decoreaza cu cookie-uri și bomboane așa cum se arată în fotografie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista