Tort de căpșuni și glazură II

Tort de căpșuni și glazură II
Tort de căpșuni și glazura ii necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, nuci, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni, Tort cu strat de căpșuni cu glazură de căpșuni malțată, și Tort de căpșuni cu glazură de brânză cremă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de gelatină. Faceți o fântână în centru și turnați în 1 cană piure de căpșuni, ulei, ouă și lapte condensat îndulcit. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiește bolul și bate 4 minute la viteză medie. Se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, margarina topită, 1/4 cană piure de căpșuni și 1/4 cană nucă de cocos. Bateți până se omogenizează și întindeți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista