Tort de căpșuni și glazură II

Tort de căpșuni și glazură II
Tort de căpșuni și glazura ii necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, nuci, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni, Tort cu strat de căpșuni cu glazură de căpșuni malțată, și Tort de căpșuni cu glazură de brânză cremă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de gelatină. Faceți o fântână în centru și turnați în 1 cană piure de căpșuni, ulei, ouă și lapte condensat îndulcit. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiește bolul și bate 4 minute la viteză medie. Se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, margarina topită, 1/4 cană piure de căpșuni și 1/4 cană nucă de cocos. Bateți până se omogenizează și întindeți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista