Tort de căpșuni și glazură II
Tort de căpșuni și glazura ii necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, nuci, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni, Tort cu strat de căpșuni cu glazură de căpșuni malțată, și Tort de căpșuni cu glazură de brânză cremă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de gelatină. Faceți o fântână în centru și turnați în 1 cană piure de căpșuni, ulei, ouă și lapte condensat îndulcit. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiește bolul și bate 4 minute la viteză medie. Se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos și nuci tocate.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, margarina topită, 1/4 cană piure de căpșuni și 1/4 cană nucă de cocos. Bateți până se omogenizează și întindeți peste tort.