Tort De Creveți Thailandezi
Rețeta tort de creveți Thailandezi ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 10 minute. Pentru 80 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 17. O porție conține 44 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, creveți, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pad Thai cu creveți, Creveți Pad Thai, și Creveți Pad Thai.
Instrucțiuni
Pregătiți sosul dulce de coriandru amestecând toate ingredientele împreună într-un castron mic și apoi puneți deoparte.
Întindeți creveții pe o farfurie și răciți creveții la congelator timp de 15 minute(acest lucru poate asigura textura elastică a prăjiturilor de creveți). Între timp, pregătiți toate celelalte ingrediente.
Combinați creveții răciți, pasta de curry roșu, oul, sosul de pește, zahărul și laptele de cocos într-un robot de bucătărie sau blender. Procesați până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Transferați amestecul într-un bol de amestecare.
Se amestecă fasolea verde și busuiocul.
Deoarece diferite mărci de paste de curry au cantități diferite de sare, veți dori să faceți mai întâi o probă de tort de creveți sotând 1 lingură de amestec într-o tigaie(tigaie). Gustați și, dacă este necesar, reglați condimentele cu sos de pește și sare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Mai întâi folosiți 1 lingură de ulei pentru a acoperi tigaia, folosiți o lingură de măsurare pentru a arunca 1 lingură de pastă în tigaie. Cu un deget umed, aplatizați ușor pasta până la aproximativ 1/2 grosime. Faceți aproximativ 10 dintre aceste torturi de creveți în tigaie.Gatiti prajiturile pana se rumenesc pe fiecare parte si fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, faceți mai multe torturi din pasta rămasă și gătiți la fel.
Se servește cu un castron lateral al sosului dulce de Chili.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio