Tort de condimente de iarnă cu Topping de mere caramelizat
Tortul de condimente de iarnă cu Topping de mere caramelizat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 475 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica mere nemaipomenită de aur, smântână, praf de copt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este perfect pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort de condimente de iarnă cu Topping de mere caramelizat, Tort Cu Condimente De Mere Cu Topping De Frișcă, și Caramelizat-tort cu condimente de mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați partea inferioară a tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent. Linia de jos cu folie; folie de pulverizare. Înfășurați în afara tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați mere; se presara cu 1 lingura de zahar. Saut mere pana aproape fragede si incep sa se rumeneasca, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
4
Se presară cu 3 linguri de zahăr. Creșteți căldura la mare și aruncați până când zahărul se topește și merele sunt maro intens, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
5
Se toarnă amestecul de mere pe farfurie mare (nu curățați tigaia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Topiți 4 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 3/4 cană de zahăr și gătiți până când amestecul devine maro auriu intens, amestecând des, aproximativ 7 minute (amestecul va fi granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
8
Adăugați smântână și oțet (nu amestecați). Acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți fără a amesteca până când majoritatea bucăților de caramel se dizolvă, aproximativ 8 minute. Descoperiți și bateți până când sosul este ușor gros, maro intens și redus la 1 cană generoasă, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
Oțet
Cremă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
9
Se toarnă sosul de caramel în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Intinde 3 linguri de sos de caramel pe fundul tigaiei pregatite. Aranjați pene de mere una lângă alta, rotunjite în jos, în caramel în 2 cercuri concentrice. Cerneti faina si urmatoarele 6 ingrediente in bol. Bateți 6 linguri de unt și 1 cană de zahăr într-un castron mare pentru a amesteca (amestecul va fi granulat). Bateți în ouă câte 1, apoi vanilie și 1/4 cană sos de caramel. Bateți în jumătate din ingredientele uscate, apoi smântâna, apoi ingredientele uscate rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Smântână
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vanilie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
11
Lingurați aluatul uniform peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
12
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 15 minute. Tort rece în tigaie 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
13
Tăiați în jurul tortului; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Tort rece cu 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Așezați platoul deasupra tortului; inversați tortul pe platou.
15
Îndepărtați fundul tigaiei și folia. Înlocuiți orice mere dislocate. Reîncălziți sosul de caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
16
Serviți tortul cald sau la temperatura camerei cu sos.