Zucchini Spice Cake este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 374 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, cuișoare măcinate, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, Pâine Cu Condimente De Dovlecei, și Zucchini-Pâine Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Așezați dovlecelul ras într-o strecurătoare și lăsați-l deoparte să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, zahărul alb, zahărul brun, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și sarea într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți ouăle, sosul de mere, uleiul și vanilia într-un castron separat până se omogenizează. Îndoiți amestecul de făină, apoi amestecați dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Sos De Mere
Scorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Vanilie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 45 până la 55 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de tăiere.