Tort De Condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu condimente. O porție conține 436 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, ghimbir măcinat, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, Tort Nebun (Tort Cu Condimente), și Tort De Condimente.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și poziționați un suport în treimea inferioară. Unt și făină două tigăi rotunde de 8 pe 2 inci. Cernem făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, sarea și cuișoarele pe o foaie de hârtie de ceară.
Combinați zeama și vanilia într-un ulcior mic.
Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul la viteză medie până devine cremos.
Adăugați zaharurile maro deschis și granulate și bateți până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute, oprindu-vă o dată pentru a răzui vasul.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți amestecul de făină la viteză mică în 3 loturi, alternând cu amestecul de zară, doar până când aluatul este neted; opriți mixerul ocazional pentru a răzui vasul.
Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Transferați tigăile în cuptor și coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când prăjiturile încep să se micșoreze din lateral.
Lăsați prăjiturile să se răcească timp de 10 minute, apoi întoarceți fiecare pe un raft, inversați pe un alt raft și lăsați să se răcească complet. Înfășurați fiecare tort în plastic și păstrați-l la temperatura camerei peste noapte.
Tăiați o crestătură de 1/4 inch în partea laterală a fiecărui tort; Acest lucru vă va permite să aliniați straturile atunci când asamblați tortul. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal și așezați-l pe o suprafață de lucru, tăiată cu fața în sus.
Centrați 1 strat de tort de jos pe un platou și întindeți 1/2 cană de caș portocaliu deasupra, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii. Acoperiți cu stratul superior de tort, tăiați partea în jos, având grijă să aliniați crestăturile.
Întindeți blatul cu 1/2 cană de caș portocaliu, lăsând o margine de 1/2 inch. Repetați cu tortul și cașul rămas, terminând cu un strat de tort.
Întindeți partea superioară și laterală cu glazura de bezea.