Tort De Condimente

Tort De Condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu condimente. O porție conține 436 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, ghimbir măcinat, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, Tort Nebun (Tort Cu Condimente), și Tort De Condimente.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și poziționați un suport în treimea inferioară. Unt și făină două tigăi rotunde de 8 pe 2 inci. Cernem făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, sarea și cuișoarele pe o foaie de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați zeama și vanilia într-un ulcior mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
3
Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul la viteză medie până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Adăugați zaharurile maro deschis și granulate și bateți până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute, oprindu-vă o dată pentru a răzui vasul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți amestecul de făină la viteză mică în 3 loturi, alternând cu amestecul de zară, doar până când aluatul este neted; opriți mixerul ocazional pentru a răzui vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
7
Transferați tigăile în cuptor și coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când prăjiturile încep să se micșoreze din lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Lăsați prăjiturile să se răcească timp de 10 minute, apoi întoarceți fiecare pe un raft, inversați pe un alt raft și lăsați să se răcească complet. Înfășurați fiecare tort în plastic și păstrați-l la temperatura camerei peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
9
Tăiați o crestătură de 1/4 inch în partea laterală a fiecărui tort; Acest lucru vă va permite să aliniați straturile atunci când asamblați tortul. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal și așezați-l pe o suprafață de lucru, tăiată cu fața în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
10
Centrați 1 strat de tort de jos pe un platou și întindeți 1/2 cană de caș portocaliu deasupra, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii. Acoperiți cu stratul superior de tort, tăiați partea în jos, având grijă să aliniați crestăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți blatul cu 1/2 cană de caș portocaliu, lăsând o margine de 1/2 inch. Repetați cu tortul și cașul rămas, terminând cu un strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Întindeți partea superioară și laterală cu glazura de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista