Tort De Citrice Curcubeu

Tort De Citrice Curcubeu
Tortul de citrice curcubeu este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 652 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Tort De Citrice Curcubeu, Păstrăv curcubeu cu orez de iasomie și vinetă de citrice, și Salată De Fructe Curcubeu + Sirop De Miere De Citrice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 3 (9 inch) Tigăi. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele. Împărțiți aluatul în 3 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În primul castron, se amestecă în coaja de lamaie si colorant alimentar galben; se toarnă în tigaie pregătit. În al doilea castron, amestecați coaja de portocală și colorantul alimentar portocaliu; se toarnă în a doua tigaie pregătită. În al treilea castron se amestecă în coaja de var și colorant alimentar verde; se toarnă în a treia tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Asamblați tortul: puneți straturile împreună cu umplutura de lămâie. Înghețați părțile laterale și partea superioară cu glazură de cremă portocalie. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
CremăCremă
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista