Tort De Citrice Curcubeu
Tortul de citrice curcubeu este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 652 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Tort De Citrice Curcubeu, Păstrăv curcubeu cu orez de iasomie și vinetă de citrice, și Salată De Fructe Curcubeu + Sirop De Miere De Citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 3 (9 inch) Tigăi. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele. Împărțiți aluatul în 3 boluri.
În primul castron, se amestecă în coaja de lamaie si colorant alimentar galben; se toarnă în tigaie pregătit. În al doilea castron, amestecați coaja de portocală și colorantul alimentar portocaliu; se toarnă în a doua tigaie pregătită. În al treilea castron se amestecă în coaja de var și colorant alimentar verde; se toarnă în a treia tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Asamblați tortul: puneți straturile împreună cu umplutura de lămâie. Înghețați părțile laterale și partea superioară cu glazură de cremă portocalie. La frigider până la servire.