Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cireșe din Pădurea Neagră. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 278 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, Tort Cu Strat De Cireșe Din Pădurea Neagră, și tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare; se amestecă până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți tigaia la foc mediu-mare; aduceți la fierbere, amestecând continuu. Gatiti 1 minut sau pana cand amestecul de zahar este foarte gros, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți amestecul de zahăr de pe foc. Se amestecă cireșele. Se răcește complet; se acoperă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Zahăr
4
Pentru a pregăti tortul, Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Combinați zeama, laptele, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați amestecul de zară în amestecul de zahăr; bateți cu un mixer la viteză medie doar până se omogenizează bine (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă aluatul în tigăi rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
10
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie și lingurați jumătate din amestecul de cireșe (aproximativ 1 1/2 căni) uniform deasupra, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
12
Combinați toppingul bătut și kirsch într-un castron mic. Lingură 1 cană amestec de topping bătut uniform peste amestecul de cireșe. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Lingura rămasă 1 1/2 cești amestec de cireșe pe stratul de tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor. Lingură rămasă 1 cană amestec de topping biciuit pe amestec de cireșe, lăsând o margine de 2 inci de la marginea stratului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Cireșe
Kirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Garnisiți cu bucle de ciocolată. Acoperiți ușor și răciți până când este gata de servit.