Tort de ciocolată vegană cu glazură albă și Ganache de ciocolată

Tort de ciocolată vegană cu glazură albă și Ganache de ciocolată
Tort de ciocolată vegană cu glazură albă și Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 1315 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei, cremă fără lapte de vanilie, unt vegan Earth balance și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Cupcakes Espresso cu Ganache de ciocolată cu lapte și glazură de ciocolată albă, Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți Ganache mai întâi, deoarece are nevoie de timp pentru a seta
2
Într-o tigaie mică de sos, cremă caldă până când începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Puneți ciocolata într-un castron și turnați cremă caldă deasupra. Se amestecă până se omogenizează. Puneți deoparte pentru mai târziu.Preincalzeste cuptorul 350. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Se amestecă ingredientele uscate în bolul de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați iaurt, lapte, ulei și vanilie și amestecați până se omogenizează.Adăugați încet apă clocotită și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Se toarnă în tigăi pregătite.
7
Coaceți 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scoateți din cuptor, răciți timp de 10 minute.Pune tortul pe farfurii. Se răcește complet.Cremă untoasă răspândită.Se amestecă încet zahărul de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea UntuluiRăspândirea Untului
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Adăugați cremă câte o lingură pe rând pentru a obține consistența dorită.Puneți glazura deasupra stratului 1 (gros)cu stratul superior.Tort de îngheț, partea de sus ar trebui să fie groasă.Se Amestecă Ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cremă De CafeaCremă De Cafea
10
Stropiți ganache pe părțile laterale ale tortului.Cu grijă, acoperiți partea superioară cu ganache.
11
Lăsați tortul să stea o oră sau două pentru a se seta complet.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista