Tort de ciocolată vegană cu glazură albă și Ganache de ciocolată

Tort de ciocolată vegană cu glazură albă și Ganache de ciocolată
Tort de ciocolată vegană cu glazură albă și Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 1315 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei, cremă fără lapte de vanilie, unt vegan Earth balance și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Cupcakes Espresso cu Ganache de ciocolată cu lapte și glazură de ciocolată albă, Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți Ganache mai întâi, deoarece are nevoie de timp pentru a seta
2
Într-o tigaie mică de sos, cremă caldă până când începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Puneți ciocolata într-un castron și turnați cremă caldă deasupra. Se amestecă până se omogenizează. Puneți deoparte pentru mai târziu.Preincalzeste cuptorul 350. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Se amestecă ingredientele uscate în bolul de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Adăugați iaurt, lapte, ulei și vanilie și amestecați până se omogenizează.Adăugați încet apă clocotită și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se toarnă în tigăi pregătite.
7
Coaceți 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți din cuptor, răciți timp de 10 minute.Pune tortul pe farfurii. Se răcește complet.Cremă untoasă răspândită.Se amestecă încet zahărul de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea UntuluiRăspândirea Untului
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Adăugați cremă câte o lingură pe rând pentru a obține consistența dorită.Puneți glazura deasupra stratului 1 (gros)cu stratul superior.Tort de îngheț, partea de sus ar trebui să fie groasă.Se Amestecă Ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cremă De CafeaCremă De Cafea
10
Stropiți ganache pe părțile laterale ale tortului.Cu grijă, acoperiți partea superioară cu ganache.
11
Lăsați tortul să stea o oră sau două pentru a se seta complet.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista