Tort de ciocolată fără Gluten într-o cană

Tortul de ciocolată fără Gluten într-o cană ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 390 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, chipsuri de ciocolată, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Cel " Tort Cu Cană De Ciocolată, și Tort de sfeclă de ciocolată fără gluten cu glazură de ciocolată fără lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ingrediente uscate în cana cu microunde și amestecați bine cu furculița.
Adăugați oul și amestecați bine.
Se toarnă lapte de cocos, ulei și vanilie și chipsuri.
Se amestecă bine și se pune cana în cuptorul cu microunde timp de 3 minute.
Scoateți, lăsați să se răcească puțin și vârful pe farfurie .