Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată

Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată. Această rețetă servește 6 și costă 3,07 USD pe porție. O porție conține 2367 calorii, 18g de proteine, și 152g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, zahăr pudră, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 1 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată), Tort de ciocolată cu glazură de vanilie-unt, și Tort de ciocolată cu glazură de unt de vanilie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ulei 3 (10 inci) tigăi de tort și tapetați fundul cu hârtie pergament. Alternativ, ungeți tigăile și apoi făinați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În vasul unui mixer electric, combinați zahărul brun și uleiul. Porniți mixerul la o viteză mică și amestecați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lăsați zahărul, uleiul și ouăle să se amestece în timp ce cerneți făina, praful de copt, sifonul și sarea într-un bol separat. Puneți acest amestec deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-un alt castron mic, amestecați vanilia în lapte și lăsați-o deoparte. Aduceți apa la fiert și turnați peste cacao și bateți-o până când este netedă. La amestecul de ouă, adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de lapte începând și terminând cu făină. Cu mixerul oprit, răzuiți părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare. Cu amestecul la viteză mică adăugați cacao. Răsturnați părțile laterale ale bolului și turnați acest amestec în tigăile pregătite pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți tortul timp de aproximativ 15 minute sau până când testerul iese curat. Când straturile de tort s-au răcit, scoateți din tigăi și refrigerați până la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Pentru a face glazura: într-un bol electric de amestecare așezați untul moale și bateți-l la viteză mică în timp ce adăugați zahăr pudră. Când se amestecă tot zahărul, opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați vanilia și sarea și lăsați mixerul să bată timp de 5 până la 7 minute la viteză medie. Umpleți și înghețați tortul și refrigerați-l timp de 10 până la 20 de minute pentru a configura glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Pentru a face ganache: într-un castron rezistent la căldură, așezați chipsurile de ciocolată și siropul de porumb. Aduceți smântâna grea la fierbere completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Se toarnă crema peste ciocolată și se bate până se omogenizează, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Turnați ganache peste vârful tortului și, cu o spatulă de tort, neteziți partea superioară a tortului și lăsați ganache să se vărsă peste părți. La frigider timp de 20 de minute sau mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Serviți tortul la rece sau lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 1 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista