Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată

Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată. Această rețetă servește 6 și costă 3,07 USD pe porție. O porție conține 2367 calorii, 18g de proteine, și 152g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, zahăr pudră, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 1 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată), Tort de ciocolată cu glazură de vanilie-unt, și Tort de ciocolată cu glazură de unt de vanilie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ulei 3 (10 inci) tigăi de tort și tapetați fundul cu hârtie pergament. Alternativ, ungeți tigăile și apoi făinați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În vasul unui mixer electric, combinați zahărul brun și uleiul. Porniți mixerul la o viteză mică și amestecați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați zahărul, uleiul și ouăle să se amestece în timp ce cerneți făina, praful de copt, sifonul și sarea într-un bol separat. Puneți acest amestec deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un alt castron mic, amestecați vanilia în lapte și lăsați-o deoparte. Aduceți apa la fiert și turnați peste cacao și bateți-o până când este netedă. La amestecul de ouă, adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de lapte începând și terminând cu făină. Cu mixerul oprit, răzuiți părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare. Cu amestecul la viteză mică adăugați cacao. Răsturnați părțile laterale ale bolului și turnați acest amestec în tigăile pregătite pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți tortul timp de aproximativ 15 minute sau până când testerul iese curat. Când straturile de tort s-au răcit, scoateți din tigăi și refrigerați până la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a face glazura: într-un bol electric de amestecare așezați untul moale și bateți-l la viteză mică în timp ce adăugați zahăr pudră. Când se amestecă tot zahărul, opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați vanilia și sarea și lăsați mixerul să bată timp de 5 până la 7 minute la viteză medie. Umpleți și înghețați tortul și refrigerați-l timp de 10 până la 20 de minute pentru a configura glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Pentru a face ganache: într-un castron rezistent la căldură, așezați chipsurile de ciocolată și siropul de porumb. Aduceți smântâna grea la fierbere completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă crema peste ciocolată și se bate până se omogenizează, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Turnați ganache peste vârful tortului și, cu o spatulă de tort, neteziți partea superioară a tortului și lăsați ganache să se vărsă peste părți. La frigider timp de 20 de minute sau mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Serviți tortul la rece sau lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 1 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista