Tort De Ciocolată Fiartă

Tort De Ciocolată Fiartă
Fiert ciocolata Delight tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 495 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, lapte, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chocolate Lover ' s Delight Cake, Tort De Curmale Fiert, și Tort De Condimente Fiert.

Instrucțiuni

1
Ungeți bine fundul și părțile laterale ale unei matrițe rezistente la căldură de 2 litri sau o tigaie bundt de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
Presărați cu zahăr alb și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
3
n castron mare mixer, bate unt, zahăr și vanilie până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ouăle și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Într-un castron separat, amestecați făina, cacao, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu laptele până se omogenizează bine. Se amestecă nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul într-o matriță unsă. Acoperiți cu o bucată de folie de aluminiu unsă, unsă cu partea în jos. Îndoiți marginile foliei în jurul jantei; fixați bine cu sfoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați un raft în la ceainic mare sau oală; se toarnă apă în partea de sus a raftului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Încălziți apa până la fierbere; așezați mucegaiul pe raft. Reduceți căldura. Acoperiți fierbătorul și tortul cu abur peste apă fierbinte timp de o oră și 25 de minute sau până când testerul de tort introdus în centru iese curat. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Adăugați apă, după cum este necesar, în timpul aburirii pentru a menține apa la nivelul raftului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Scoateți mucegaiul din ceainic; se răcește 10 minute pe grătar. Rulați vârful cuțitului ascuțit în jurul marginilor; inversați pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
11
Serviți fierbinte însoțit de sosuri la alegere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista