Tort De Ciocolată Cu Rom
Tortul cu Rom de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 563 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de tort de ciocolată, amestec instant de budincă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie bundt de 10 inch.
Așezați nucile tocate în fundul tăvii bundt.
Cu un mixer electric bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, uleiul, 1/2 cană de apă și 1/2 cană de rom la viteză mare timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită peste vârful nucilor tocate.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 50 până la 60 de minute.
Turnați glazura de rom peste tort imediat ce o scoateți din cuptor.
Lăsați tortul să stea 30 de minute, apoi întoarceți-l pe un vas de servit.
Pentru a face glazura de rom: într-o cratiță combinați untul sau margarina, zahărul, 1/4 cană de rom și 1/4 cană de apă. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Se toarnă imediat peste tortul încă cald.