Tort De Ciocolată Cu Migdale
Torta de migdale de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 379 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată semidulce, migdale decolorate, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată-Migdale, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 10 inci tigaie cu formă de arc cu 2 laturi înalte de 3/4 inci.
Combinați migdalele și 1/3 cană de zahăr în procesor. Se amestecă până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Transferați amestecul de migdale într-un castron mediu; nu curățați procesorul.
Adăugați ciocolată și 1/3 cană de zahăr la procesor. Se amestecă până când ciocolata este măcinată fin, dar nu începe să se aglomereze, aproximativ 45 de secunde; se amestecă în amestecul de migdale. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/3 cană de zahăr într-un castron mare până când amestecul cade în panglică grea atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 5 minute. Bateți extractul de migdale și coaja de lămâie. Îndoiți amestecul de ciocolată-migdale, apoi untul.
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile și sarea într-un alt castron mare până când se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în aluat de ciocolată în trei adăugiri.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese cu firimituri umede atașate, aproximativ 40 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi; eliberați laturile. Cerneti zaharul pudra peste tort.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.