Tort De Ciocolată Cu Migdale

Tort De Ciocolată Cu Migdale
Torta de migdale de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 379 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată semidulce, migdale decolorate, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată-Migdale, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 10 inci tigaie cu formă de arc cu 2 laturi înalte de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Combinați migdalele și 1/3 cană de zahăr în procesor. Se amestecă până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
3
Transferați amestecul de migdale într-un castron mediu; nu curățați procesorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ciocolată și 1/3 cană de zahăr la procesor. Se amestecă până când ciocolata este măcinată fin, dar nu începe să se aglomereze, aproximativ 45 de secunde; se amestecă în amestecul de migdale. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/3 cană de zahăr într-un castron mare până când amestecul cade în panglică grea atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 5 minute. Bateți extractul de migdale și coaja de lămâie. Îndoiți amestecul de ciocolată-migdale, apoi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile și sarea într-un alt castron mare până când se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în aluat de ciocolată în trei adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese cu firimituri umede atașate, aproximativ 40 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi; eliberați laturile. Cerneti zaharul pudra peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista