Tort De Ciocolată

Tort De Ciocolată
Ciocolata tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată, și Tort De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Porniți cuptorul la 177°.asigurați-vă că raftul este așezat în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosiți degetele pentru a unge fundul și părțile laterale o tigaie rotundă de 8 inci cu puțină scurtare de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Presărați 1 lingură de făină în tigaie. Înclinați tigaia în jur, scuturând-o puțin, până când fundul și părțile laterale sunt ușor acoperite cu făină. Apoi întoarceți tigaia cu capul în jos peste chiuvetă sau în coșul de gunoi și atingeți tigaia ferm, astfel încât orice făină suplimentară să cadă. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți cele 5 linguri de unt într-o cratiță mică pe aragaz și dați focul la minim. Stai chiar lângă aragaz și fii cu ochii pe unt. De îndată ce s-a topit, puneți tigaia deoparte și lăsați untul să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
TigaieTigaie
5
Puneți cele 1 căni de făină, 1 cană de zahăr, cană de cacao, 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și linguriță de sare într-un bol mare de amestecare. Se amestecă cu o lingură mare până când ingredientele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Se toarnă 1 lingură de oțet, 2 lingurițe de vanilie și 1 cană de apă într-un castron mic și se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul lichid în amestecul de făină, apoi amestecați untul topit. Acum înfășurați-vă mânecile și cu o lingură mare într-o mână, ținându-vă ferm de castron cu cealaltă, amestecați aluatul cu înverșunare timp de aproximativ un minut până când arată foarte gros, neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Turnați aluatul în tigaia pentru tort și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a scoate totul din vas. Apoi întindeți-l ușor uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
9
Puneți tigaia în cuptor și setați cronometrul timp de 25 de minute. Când clopotul temporizatorului se stinge, folosiți un suport pentru oală pentru a scoate tortul suficient, astfel încât să îl puteți testa pentru coacere lipind o scobitoare în centru. Dacă scobitoarea iese curată, tortul este gata. Dacă culegerea dinților are niște aluat lipicios atunci când îl scoateți, lăsați tortul să se coacă 5 până la 10 minute. Acest tort durează de obicei aproximativ 30 de minute pentru a se coace.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Bucătărie TimerBucătărie Timer
TigaieTigaie
10
Scoateți tortul din cuptor cu suporturi pentru oale. Puneți-l pe un raft și lăsați-l să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
CuptorCuptor
11
Întoarceți tortul cu capul în jos pe o farfurie mare. Dacă tortul nu iese direct din tigaie, slăbiți-l rulând cu grijă un cuțit în jurul părților laterale, între tort și tigaie, apoi împingeți cu grijă o spatulă metalică sub fundul tortului pentru a-l slăbi. Acest tort, cu toate acestea, de obicei, vine chiar din tigaie fără coaxing.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Când se răcește, tortul poate fi praf cu zahăr de cofetărie și servit. Pentru o ocazie specială, fii măreț și îngheț și decorează-ți tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista