Tort De Ciocolată

Tort De Ciocolată
Tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ciocolată dulce-amăruie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Unt și tapetați fundul tăvii de tort de 9 pe 13 inci cu hârtie pergament, suprapunându - se pe două părți pentru a crea clapete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți ciocolata tocată într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încălziți cola doar la foc mic și turnați peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
ColaCola
4
Se lasă să stea 5 minute; se amestecă până se omogenizează.
5
Bateți împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Bateți zahărul și ouăle într-un bol separat cu un mixer electric la viteză medie până când se îngroașă ușor și palid, aproximativ 3 minute. Adăugați treptat zeama, uleiul, vanilia și ciocolata topită în ouă. Bateți la minim până când sunt combinate, dar nu aerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați amestecul de făină și continuați să bateți până când se combină. Se amestecă ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a îndepărta orice buzunare de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când tortul revine ușor la atingere și un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Răciți tortul complet în tigaie pe un suport. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și inversați tortul pe raft. Scoateți cu grijă hârtia pergament și răciți complet. (Tortul poate fi făcut în avans, înfășurat strâns și păstrat la temperatura camerei timp de până la 2 zile.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Pentru glazură: aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță care poate ține vasul unui mixer în picioare deasupra apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Bateți împreună zahărul, sucul de lămâie, sarea și albușurile de ou în castron cu mâna. Puneți vasul deasupra apei clocotite și continuați să bateți până când amestecul este fierbinte la atingere și zahărul se dizolvă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Transferați vasul într-un mixer în picioare prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți albușurile la viteză medie-mare până când aproape că țin un vârf rigid și sunt complet răcite, aproximativ 10 minute. Bateți untul, puțin câte puțin, până când glazura este netedă și răspândită. (Dacă glazura se separă, continuați să bateți și se va întoarce împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Înghețați tortul.
13
Serviți sau lăsați deoparte la temperatura camerei până la 2 ore înainte de servire, refrigerând dacă este necesar. (Dacă tortul este refrigerat, aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista