Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu lire de ciocolată. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 763 calorii, 10g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Un amestec de ciocolată dulce-amară, pudră de cacao procesată în Olanda, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocolate Chip Pound tort cu sos de lichior de ciocolată-cafea, Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce, și Ciocolata Ciocolata Chip Smântână Pound Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 10 Cupa bundt pan
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Unt și făină tigaia bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Cerneti faina, cacao si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți ouăle, gălbenușurile, vanilia și pudra de espresso împreună într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Într-un mixer greu, bateți untul cu atașamentul cu palete, la viteză medie timp de 1 minut sau până când este neted. Se toarnă treptat zahărul, 1/4 cană la un moment dat, până când untul începe să se lumineze, aproximativ 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc și bateți, pe mediu-înalt, până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Reglați viteza mixerului la cea mai mică setare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se adaugă 1/2 din amestecul de făină și se amestecă până se absoarbe complet înainte de a adăuga restul. Răsturnați părțile laterale ale mixerului, apoi bateți pe mediu-înalt timp de încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Reglați din nou la viteză mică și adăugați jumătate din amestecul de ouă, amestecați până se amestecă și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați amestecul de ou rămas și bateți până aproape amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Scoateți vasul din mixer și pliați ciocolata cu mâna. Aveți grijă să nu se amestecă peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Puneți aluatul în tigaia pregătită și neteziți partea superioară cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Răciți tortul în tigaie, pe un suport timp de 10 minute. Întoarceți tortul din tigaie și răciți partea dreaptă în sus pe un suport. Dacă nu serviți în aceeași zi, înfășurați în folie de plastic și depozitați la temperatura camerei. Glaze chiar înainte de servire. Tortul poate fi înghețat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Pentru glazură: puneți toate ingredientele într-un vas pentru microunde sau într-o ceașcă de măsurare din sticlă. Topiți la 50% putere în cuptorul cu microunde până la moale, aproximativ 1 minut. Se amestecă și se continuă căldura până se topește complet, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate Suplimentare
15
Scoateți din cuptorul cu microunde și amestecați până când este complet combinat, neted și lucios. În timp ce cald, se toarnă glazura peste tort răcit și nu se răspândesc.